Le szeretnék adni 10 kg-ot, fél éven belül. Most 166 cm és 64 kg vagyok. Elkezdtem tornázni a Zsírégető torna Tatarek Rezsővel című videóra. Minden nap megcsinálom a videót egy órás de utána szoktam még pár külön gyakorlatot végezni ami nincs benne a videóban. Így minden nap 1,5 órát tornázok. Ha nem diétázom csak tornázok akkor le lehet kb. 10 kilót adni vagy ha nem is annyit de valamennyire jól néznék ki? Vagy csak úgy lehet szép alakom ha közben diétázom is ?
a mozgás a legfontosabb de emellett a táplálkozásra is oda kell figyelni..ha nem akarsz diétázni akkor egyél azt amit szeretsz ugyan úgy csak kevesebbet és sok folyadékot igyál!!!!
2012. nov. 5. 19:56
2/6 anonim válasza:
Attól tartok az első válaszadó is abba a súlyos félreértésbe esett amibe az emberek többsége, miszerint a testedzés önmagában elegendő a kellő fogyáshoz. Ez egy igen jellemző tévhit. A valóságnak sokkal jobban megfelel az az arány miszerint az edzés 30%-ban, az étrend pedig 70%-ban felelős a kívánt eredményért. Tartós fogyáshoz ajánlott a napi ötszöri, rendszere étkezés mely lehetőleg alacsony szénhidrát és magas fehérjetartalmú legyen. Mindezek mellett szükséges az 1L/20 kg (testtömeg) folyadékbevitel. Ha ezen utasításokat követve belátható időn belül nem jelentkezik eredmény a kínai beöntéses módszereket tudom ajánlani melyek azonban gyorsabb, látványosabb, de rendkívül kellemetlen módját jelentik a súlyfelesleg leküzdésének.
2012. nov. 5. 20:04
3/6 anonim válasza:
A második válaszadó megfogalmazása rendkívüli módon egzakt és adekvát, mondhatnám hogy tökéletes. Mindazonáltal előfordulhat az az eshetőség is hogy mindezen prevenciós tevékenységek sem hozzák meg a kívánt eredményt. Ebben az esetben sem kell azonban elkeseredni, csupán meg kell tanulni vele élni, és beletörődni hogy a felmenőid nem túl optimális (szar) géneket adtak tovább.
2012. nov. 5. 20:09
4/6 anonim válasza:
Jaj de jót röhögtem :D (Nem a kérdésen, a válaszok stílusán!)
Nem, önmagában a mozgás nem elég. Tényleg 70%ban a kaja felel az alakodért.
2012. nov. 5. 21:53
5/6 anonim válasza:
Elég a mozgás is, 10kg fél éven belül ehetted amit eddig talán picit kevesebbet, az tény hogy megfelelő táplálkozással többet érnél el, de a mozgás is több mint a semmi. csináld a tornád és sétálj napi egy órát lehetőleg üres hassal, ha nem megoldható akkor evés után is lehet kb fél-1 órával csak sétálj, mindennnap. Amit csinálsz edzésnek nem kell 1,5 órának lennie, ha addig bírod csinálni az azt jelenti, hogy nem elég intenziv.
2012. nov. 6. 06:09
6/6 anonim válasza:
A mozgás fontos, és szinte semmi köze a fogyáshoz.
Egészséges étkezés mellett, egészséges testtel lefogysz.
Ne egyél gabonás, lisztes cukros tejes szemetet, ennyit könnyíts a testeden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!