Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek? Bővebben lent.

Mit egyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
diétáznom kell, mert eleve túlsúllyal lettem terhes, most 100kg vagyok a 163 cm-hez, és nem viselem ezáltal jól a terhességet. tud valaki segíteni nekem hogyan diétázzak?- mert senki nem segít csak magyaráz, meg leszid. elsősorban olyanok válaszát várom, akik hasonló helyzetben vannak, voltak illetve dietetikus tanácsát. előre is köszi!
2009. aug. 12. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Elöször is keresd meg az orvosodat és nek tedd fel a kerdést - kismamáknak elég bonyolult diétázni, mert ha rosszul csinálod, a babának teszel rosszat. Feltétlen szakember segitségét kell igénybe venned, mindkettötöt érdekében.
2009. aug. 12. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:
sem az orvos, sem a védőnő, de még a dietetikus( illetékes kórházi) nem foglalkozik velem, mindenki csak hajtja, hogy fogyni kell, de hogyan, hogy jó legyen azt senki sem mondja meg!!!!
2009. aug. 12. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem itt nem találsz választ pont a kisgyerek miatt. Vannak eszement diéta ötletek errefelé a napi 200 kalóriájukkal. Ha diétába kezdel, akkor mindenféleképpen ajánlanék valamilyen vitamint szoptató nőknek, nehogy valami baja legyen a kicsinek. A többi alap: magas fehérje tartalom és alacsony szénhidrát tartalom. A kalkulátorba beírtam és kb. 2000-2200 kalóriáról kellene indulnod és folyamatosan csökkenteni a fogyáshoz.
2009. aug. 12. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A kórházi dietetikusnak kötelessége foglalkozni veled!!!!

Keresd meg, és kérj segítséget.

Valószínű, hogy a cukorbeteg diétát fogja ajánlani neked.

Az 6 étkezésből áll, meghatározott gramm CH-t bevitel mellett. Nem kell éhezned, és egészségesebben fogsz táplálkozni.

2009. aug. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!