Jól tettem hogy lemondtam a kenyérről? Csak a hasamon van egy nagyon kis felesleg. Már nagyon régóta futok, mozgok, de a kenyeret mindig ettem.
Az nem egészen így van, hogy a tészta kifejezetten a hasra rakódik. Különben és honnan tudná a tészta? "én most a hasra megyek". Mindenkire oda rakódik a zsír ahova ahová hajlamosabb a hízásra, de általában mindenhova csak valahol jobban meglátszik.
Viszont jól tetted, hogy nem fogyasztasz kenyeret!
nagyon jól tetted,hogy a kenyeret már nem eszed. helyette tudom ajánlani az abonettet van már kukoricás és pizzás is és csak 19-23 kcal van bennük és nekem nagyon ízlenek:D
Amugy a tejbegríz szerintem nem annyira tiltott mert pl van olyan egy napos diéta ahol kimondottam csak tejbegrízt lehet enni egész nap ,mert az emésztésnek nagyon jó.
szia!
Hasonlóan hozzád én sem eszek kenyeret, igaz ezzel nem fogyok csak tartom a súlyomat. Ha segíthetek azt javasolnám, hogy próbáld ki a Norbi féle kúrát, persze nem mondom hogy a méregdrága update kajákon élj..csak tényleg kerüld azokat amik 3as kóduak. Így sikerült 20 kg-ot fogynom:) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!