Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnélek megkérdezni, mi a...

Szeretnélek megkérdezni, mi a véleményetek ezekről az ételekről?

Figyelt kérdés

Ma ettem Reggelire Kenyeret 3 vékonyszeletet, sajtal és szalámival, ittam kávét,1 kindermaxit majd ettem almát kb 3-4et közepeset és megettem most vacsira grillezet csirkéből husit, brokkolival hát olyan nekem való addagot.

Szerintetek ez sok egy napra? ma nem sportoltam semmit.

2012. nov. 4. 16:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

163cm vaagyok es 51kg, 47re szeretnek fogyni.

Akkor segitenel, mit csinaljaaak es hogyan?

ennyire szigoruan kell betartani ezt a cukros dolgoot????????? :-s

2012. nov. 4. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kenyeret eszel valassz teljes kiorlesut vagy extrudaltat. (abonett), amibol sok fele izesitesu van es nem annyira hizlal. Sajtbol is valassz lightot vagy valami nem tul zsirosat. A szalamit szerintem hanyagol es csereld le sonkara. Az hogy egyszer megettel egy kinder szeletet nem baj de azert ne legyen mindennapos. Az almaval is mertekkel mert abban is van cukor. A csirke az nagyon jo de nem tudom mekkora adagot ettel de abbol is MAX 3 szelet eleg. Egyel sok zoldseget is!
2012. nov. 4. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok.

Szerintem 50 felules vagy egy kor futas vagy barmi meg belefer ma egy kis sportnak.

2012. nov. 4. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Tömören és tárgyilagosan:

Reggel: kenyér az szénhidrát, glutén és lektin forrás, egyik sem kell reggel amúgy is a zsírok indítanák be a megfelelő emésztést. Sajt tejtermék, szalámi kérdés hogy miből van, de már legalább húsféle és zsíros (ez már jobb mint a kenyér, de együtt persze inkább a zsírosodásban segít. mehetett volna hús zöldséggel!)

Csoki.. én már öreg vagyok hozzá, hogy a cukros, tejes csokiról írjak, de kitalálod miért nem étel.

Almából igazából naponta elég lenne egy. Nem kell sok fruktóz.

Vacsora érdekes mód tökéletes volt, egs!

2012. nov. 5. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!