Mit tegyek, ha lefogyok, de utána mindig visszaszedem?
Figyelt kérdés
Már többször lefogytam, de mindig visszaszedtem... Mit tudnátok tanácsolni, hogy tartsam meg a súlyom fogyókúra után is? Előre is köszi!2009. aug. 11. 11:26
1/3 anonim válasza:
először is ne fogyókúrázz hanem életmódot válts! ami azt jeleni hogy miután leadtad a felesleget azután is nagyjából ugyanúgy kell étkezned, illetve mozogni. ezért érdemes egy normális egészséges étrendet összeállítani amit utána is tartani tudsz és nem fogsz visszahízni. én pl miután leadtam a kilókat figyelem ugyanúgy hogy mit eszek és néha-néha megeszek egy sütit vagy csokit de nem hízok vissza mivel nem csinálok belőle napi rendszert. No meg a mennyiség is számít, nem 6 szelet tortát eszek hanem csak egyet ha úgy alakul.
2/3 anonim válasza:
Járj kocogni, vagy tornázz rendszeresen. És utána sem szabad sokat enni, ~1500 kalória per nap.
3/3 anonim válasza:
ne fogyózz, hanem diétázz. A diéta pedig egész életre szól. Fel lehet állítani egy szigorú diétától eltérő de még mindig megfelelő étrendet az egész életre, amitől egészséges leszel. Ja és persze mozgás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!