Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha lefogyok, de...

Mit tegyek, ha lefogyok, de utána mindig visszaszedem?

Figyelt kérdés
Már többször lefogytam, de mindig visszaszedtem... Mit tudnátok tanácsolni, hogy tartsam meg a súlyom fogyókúra után is? Előre is köszi!
2009. aug. 11. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
először is ne fogyókúrázz hanem életmódot válts! ami azt jeleni hogy miután leadtad a felesleget azután is nagyjából ugyanúgy kell étkezned, illetve mozogni. ezért érdemes egy normális egészséges étrendet összeállítani amit utána is tartani tudsz és nem fogsz visszahízni. én pl miután leadtam a kilókat figyelem ugyanúgy hogy mit eszek és néha-néha megeszek egy sütit vagy csokit de nem hízok vissza mivel nem csinálok belőle napi rendszert. No meg a mennyiség is számít, nem 6 szelet tortát eszek hanem csak egyet ha úgy alakul.
2009. aug. 11. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Járj kocogni, vagy tornázz rendszeresen. És utána sem szabad sokat enni, ~1500 kalória per nap.
2009. aug. 11. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ne fogyózz, hanem diétázz. A diéta pedig egész életre szól. Fel lehet állítani egy szigorú diétától eltérő de még mindig megfelelő étrendet az egész életre, amitől egészséges leszel. Ja és persze mozgás...
2009. aug. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!