Ha lefogyok akkor az arcom is lefog fogyni? és a puncim? Az se lessz ilyen husis?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:50
1/15 ava87 válasza:
Ne haragudj, hogy nem tudok a kérdésedre felelni, de most szó szerint felvisítottam a röhögéstől :D
3/15 anonim válasza:
nane. te sem gondoltad komolyan.
4/15 anonim válasza:
Bevallom, hogy én még nem találtam mértékadó tanulmányokat a punci fogyási sebességéről, de ha találsz valamit feltétlenül linkeld be :DDD
6/15 anonim válasza:
Szerintem csak az fog lefogyni, az arcod nem. Persze, ha fiú vagy, akkor az sem biztos, hogy le fog fogyni, szóval csak óvatosan azzal a fogyással.
7/15 anonim válasza:
Hát ez nagyon értelmes kérdés:D remélem vissza látjuk ezt valami "fikázó" oldalon :D
8/15 anonim válasza:
jajj istenem.Oda van írva hogy ne OFFolj!itt mindenki offolt.persze,az arcod mindenképp le fog fogyni,a nemiszerved hát az szerintem nem nagyon,maximum kicsit.az nem testsúlytól hanem génektől is függ.
9/15 anonim válasza:
Az arcod mindenképpen..de lehetséges hogy a puncid is.
Én mikor fogytam, onnan is ment le valamennyi.
10/15 anonim válasza:
Valaki elküldte már a Napiszarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!