Ha valaki egy hétig csak CocaCola Zero-t iszik, mennyit fogyna?
Figyelt kérdés
Nem akarom megcsinálni,csak érdekel :)2012. okt. 30. 12:12
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez olyan sokat számítana.
3/11 anonim válasza:
Szerintem arra gondol a kérdező (de javíts ki, ha tévedek), hogy semmilyen más táplálékot nem venne magához, tehát nem enne egy hétig, és inni is csak Coca Cola Zerot inna.
A választ viszont nem tudom :)
4/11 A kérdező kommentje:
igen pontosan így értettem/gondoltam :)) tudni illik kalóriamentes.Asszem 100l/0.7 kcal vagy vmi ilyesmi..
2012. okt. 30. 13:04
5/11 A kérdező kommentje:
* l00 ml
2012. okt. 30. 13:05
6/11 anonim válasza:
A víz is kalóriamentes, csak sokkal olcsóbb...
7/11 anonim válasza:
Meglepően keveset fogyna, mert minimálisra zuhanna az éhezés miatt az anyagcseréje.
Az első napokban fogyna, utána a test észreveszi az éhezést, és vésztartalékol. Amint elkezd újra bármilyen keveset enni, az már menne is zsírba, hiszen a test éhezett, és felkészül az esetleges újabb éhezésre.
8/11 anonim válasza:
arról nem is beszélve, hogy a fogainak is búcsút mondhat
9/11 anonim válasza:
Hosszu tavon pont a fogainak sulyat.
10/11 anonim válasza:
Jaj ez de k***a nagy facepalm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!