Ilyenkor mit csináljak? Milyen mozgással tudok ennyi kcal-t elégetni? Vagy ha nem csinálok semmit, nem áll le ettől a fogyás?
Figyelt kérdés
1000 kcal-ás diétát csinálok, a héten minden nap annyit ettem, de ma.. Megettem 1500 kcal-t, ami a túró miatt lett ennyi, mert rengeteget ettem belőle, több mint fél kg-ot. Nyilván ma már nem eszek semmit, viszont le kéne dolgozni azt az 500 kcal-t. Futni nem tudok elmenni, mert esik. Mit csináljak, hogy elégessek 500 kcal-t?2012. okt. 27. 13:59
2/9 A kérdező kommentje:
Meg kb. 130g fehérjét és 100g szénhidrátot vittem be.
2012. okt. 27. 14:05
3/9 A kérdező kommentje:
Milyen jó lenne, ha olyan egyszerű lenne 500 kcal-t elégetni. Akkor biztos, hogy nem 1000 kcal-ás étrenddel diétáznék.
2012. okt. 27. 14:06
4/9 anonim válasza:
Én egyszer fogyó alatt csak vacsorára nyomtam be vagy 10 gofrit. Amikor már tudtam mozogni felültem fél órára a szobabiciklire és tekertem kb. 30 km/h-val (asszem, de elég gyorsan) és másnapra fogytam.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
menj futni, úszni, tornázz..de miert eszel ien ócskaságot mint a túro, kell neked a felesleges zsír a szervezetbe? azert mer egyesek azt mondjak h dieta alatt jo a turo meg nem biztos h huuu de egeszseges is, egy szint utan inkabb egeszsegtelen, mit akarsz szivrohamot kapni koleszterin miatt?? na de te tudod..
7/9 anonim válasza:
azzal,hogy létezel,dobog a szíved,pumpál a tüdőt stb,alapból elégetsz 1000-1200calt naponta.
akkor is ha mozdulatlanul fekszel a kanapén egész nap.
szóval 2-300cal elégetéséhez elég 15-20 perc közepes tempójú ugrókötelezés.
azért ezt érzitek-"Nyilván ma már nem eszek semmit."
kérdés kiírva 13.59:DDD
uh gondolom bármiféle komolyabb tanács úgyis csak falra hányt borsó.
8/9 anonim válasza:
Ha 500kalóriákon ennyit lovagolsz, be fogsz csavarodni. Nem szabad ennyire megrögzött lenni. Mert később rossz vége lehet. Én is megszívtam ezt a fanatikus számolgatást.( Már 100 plusz kalórián is képes voltam kiakadni) Emiatt most meg elég súlyos evészavarban szenvedek : /
9/9 anonim válasza:
Látszik hogy nem értesz semmit a fizikàhoz. Miért fikázod le a válaszom ha nem tudod a lényegét, amikor hideg körbyezetben vagy rövid ideig akkor a testednek fenn kell tartania a 37-fokos hőmérsékletét ehhez hőenergia kell=joule=kalória , mostmár érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!