Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok egy zsemle reggelire?

Sok egy zsemle reggelire?

Figyelt kérdés
fehér zsemle, üresen vagy egy szelet sonkával. ezt szoktam enni reggelire. amúgy fogyókúrázom 6-8 kg akarok leadni. nem sok egy egész zsemle reggelire?
2009. aug. 10. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

De sok! Vágd legalább 6 felé..

pff

2009. aug. 10. 09:32
 2/10 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem...
2009. aug. 10. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
42%
Én nem értek egyet azzal aki azt mondta,hogy sok. Szerintem meg rendben van reggelire egy zsömle egy kis sonkával.
2009. aug. 10. 09:41
 4/10 A kérdező kommentje:
és az baj ha vacsira is zsemlét vagy kenyeret eszek? vagy mit egyek vacsorára?
2009. aug. 10. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Sztem változtass az étkezésen,mert a szervezeted megszokja nem fogysz.

Reggelire ehetsz pl: zsemlét,egy szelet sonkával,paradicsommal.

Vagy készíts tojástántottát,sok zölséggel. Főzőtt brokkoli(ezt előző nap megcsinálod),cukkini bele,répa.

ezeket előző este megfőződ,semmeddig sem tart.Belerakod átmelegszik és ráversz 2 tojást.Egászséges.1 héten 1szer eheted ezt a tojásossat.

Egyél reggelire gyümit+joghurtot...

Vacsora meg legyen az ebéded változata,a kisebb változata.

2009. aug. 10. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
te neked kel ltudnod hogy sok-e , komolyan jol laksz egy üres zsömlétöl? pff ,ennyire ne vid tulzásba a fogyokurát mert a végén csak elkezdesz zabálni.
2009. aug. 10. 10:08
 7/10 anonim válasza:
22%

Akkor fogsz fogyni ha kerülöd a fehérkenyeret (itt zsömle kiflire is gondolok:D ) a cukrot (édességek, sütik stb) gyümölcsöt annyit eszel amennyit akarsz kiv. a banán és a szőlő mert az hizlal, és ne igyál cukros dolgokat (cola stb.) és legalább heti3szor mozogj 20 percnél többet és sikerül a fogyás :) Sok sikert :P

Szóval reggelire egyél inkább vmi gyümölcsöt. vagy vannak ezek a fogyókurás "kenyerek" (ilyet esznek a lisztérzékenyek is pl.) vegyé olyat és azt edd ne a zsömlét :D

2009. aug. 10. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem sok, de tartalmilag sz@r... Egyél meg inkább egy cerbona szeletet.
2009. aug. 10. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
A cerbona szelet tele van sz*r cukorral.És hízlal!
2009. aug. 10. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Reggelire nyugodtan ehetsz, de jobb lenne, ha teljes kiörlésű zsemlét ennél, mert az legalább tartalmaz is valami tápanyagot.. Vacsorára inkább ne, olyankor már csak valami salátát vagy gyümölcsöt, esetleg joghurtot egyél.
2009. aug. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!