Erről mi a véleményetek? Csak 3-4 kg-ot szeretnék fogyni, de ha csak formásodok, az se baj.
És ehhez miért teszel be egy videót?
Az ugrálásnak semmi köze a fogyásodhoz, a testzsírodat hormonális körülmények határozzák meg, amire nagy részt az étkezésed van hatással. Formásodáshoz eddzed az izmaidat.. lehet ugrabugrizni is, de erősítő edzésen legyen a hangsúly hetente 2-3 alkalommal. Én nem ajánlom mindenkinek a testépítést, konditermet bár meg kell említeni, mert izom építésre az a leghatékonyabb, gyorsabb módszer..
Divat baromság. Ez nem küzdősport, nem aerob edzés és nem erőnléti edzés. Ezeknek egy olyan keveréke, amiben semmi hasznosítható elem nincs. Ugrabugra és pehelysúly rángatása. Semmivel nem ér többet, mint egy masszív, tempós (de még nem futás) séta. Én a régi iskolák híve vagyok. Súlyzó, aerob, diéta és normális életvitel. Ezek a sz*rok jönnek-mennek. Nem életképesek, mivel hosszútávon alkalmatlanok az állított funkciójuk betöltésére és erre a hétköznapi ember is rájön egy idő után. Az okosabbak hamarabb (vagy el sem kezdik) a gyengébb szellemi képességekkel megáldottak pedig később, de rájönnek, hogy semmivel nem tud többet egy hétköznapi ingyenes sétánál.
Ez az én véleményem. Várd meg a többiekét is!
Nem hiszem hogy sok MÁS vélemény lenne..
Valakit lehet ez szórakoztat.. de ha gondolkodunk, akkor nem maradunk meg olyan egyszerű létsíkon hogy csak a szórakozás számít, a mozgás igenis legyen funkcionális! Vagy erősítő, vagy (az én preferenciáim szerint) komoly szinten egészség megőrző - ha már időt fordítok edzésre, az legyen önvédelem/harcművészet, Qigong/Taiji/Jóga.
Más meg súlyokkal dolgozik a maximális erőért, sprintel a nagy teljesítményért.. van cél. Taebo-ban mi a cél.. Aczél, höhö.
Ezt jó volt olvasni, örülök hogy van aki így gondolkodik.
Az emberek nehezen fogadják el az újító gondolatokat, az "átlag embert" nagyon erősen köti a csordaszellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!