Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 40-50 nap alatt 10-12 kiló...

40-50 nap alatt 10-12 kiló reális?

Figyelt kérdés
Napi max! 700 kcalt ennék és heti 5-6 órát sportolnék.Kérlek ne oktassatok ki csak irjátok hogy igen vagy nem! tapasztalatok is jöhetnek

2012. okt. 25. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Ezzel 20 kilót is lefogysz. 1000-1200 kCal + Sporttal 1 hónap alatt ledobsz 10 kg-t.
2012. okt. 25. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
nem
2012. okt. 25. 19:45
 3/8 A kérdező kommentje:

első: komolyan?:D az nagyon jó lenne..

második: miér?

2012. okt. 25. 20:06
 4/8 anonim válasza:
100%
A szakemberek szerint minimum napi 1200 kcal-t kell fogyasztanod és max. egy órát tornáznod ha nem akarsz rosszat magadnak... csak óvatosan. És ezzel nem kioktatni akarlak, csak kérlek vigyázz magadra, és ne gyötörd agyon a szervezeted.
2012. okt. 25. 23:38
 5/8 xy333 válasza:

Erre nem lehet válaszolni, függ a testsúlyodtól, magasságodtól és az anyagcserédtől.

Akkor fogysz a leghatékonyabban, ha az anyagcseréd nem lassul, ehhez napi 5x szilárd étkezés és sok folyadék kell, ezt ennyi kalóriából nehéz megoldani. Arról nem is beszélve hogy ennyi kalória mellett a mozgást sem biztos hogy meg fogod tudni valósítani.

Ha nagy a testzsír százalékod, akkor bőven reális, DE egészségtelen és biztos hogy később visszaszeded.

Ha alacsony akkor nem biztos hogy reális, sőt veszélyes is. Ha tartós fogyást szeretnél, heti 1/1,5 kilónál ne fogyj többet.

2012. okt. 26. 05:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A személyes tapasztalatom szerint minél kevesebb kalóriát viszek be, annál jobban lelassul az anyagcserém, ezzel együtt a fogyásom, sőt utána annál jobban visszahízok ha kicsivel többet eszek. Nekem az 1500 kalóriát mindenképpen el kell érnem, akkor tudok szabályosan fogyni. (heti 1 kg) Az sem szokott gáz lenni, ha felé megyek valamivel, mondjuk 1800-ig.

Fontos, hogy normális ételekkel vigyem be ezt a kalóriamennyiséget és legalább 5x egyek egy nap, kis adagokat. (kicsi gyümölcs reggel, napközben sok zöldség, hús, tojás, kevés olajos mag, 2 l víz)

Néha lemegyek 1000 alá, mert rohanós napom van, vagy csak zöldséget eszek és nem jön össze vele a mennyiség, de meg is bosszúlja magát, mert elrontja az eddigi eredményeimet és utána nehezebb újra beállni a normális fogyási ütemre.

Testmozgás nálam általában az, hogy gyalog megyek sok helyre, kb 60 perc naponta. Néha tornázom itthon, de nem viszem túlzásba :) (kicsit lusta vagyok)

30/L

2012. okt. 26. 08:47
 7/8 A kérdező kommentje:
értem! jöhetnek még válaszok :)
2012. okt. 26. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os tökéletesen leírt mindent.

Ha gondolod otthon DVD-re tornázz, én pl Zumbázok napi 1-1,5 órát. Kicsivel több, mint 1 hónap alatt csúszott le 10 kiló, néha talán nem voltam elég szigorú magammal, de oda se neki, nem híztam, csak haladok lefele.

Viszont, én elég kövér vagyok (jelenleg már 100 alatt), szóval nekem könnyebben csúszik le a zsír, szóval ha neked nem megy olyan gyorsan, mint nekem pl., ne keseredj el!

2012. okt. 29. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!