Mit gondoltok a Lifetilt körül kialakult hisztiről? Valós alapja lehet vagy savanyú a szőlő egyesekenek?
Nem tudok a hisztiről, viszont ezt a lifetiltes dolog nekem nem fekszik. Elhiszem hogy az a csávó életének értelme, hogy számolgatja grammra a fehérjéket meg nem tudom mit, de egy normális ember normális élettel ezt nem tudja sokáig csinálni. Mindenki tudja hogy hogy kéna normálisan étkezni, csak a lustaság tart vissza (engem is). Ilyen drasztikus diétát vagy fogyókúrát fölösleges csinálni, mert már első reggel elmegy az életkedved, amint abbahagyod olyan boldog vagy hogy visszaállsz a régi sz-rokra. Fél órákat kéne számolgatni egy-egy étkezés előtt...
Étkezz egészségesen és nem kell +- 50 kalórián, x szénhidráton lovagolni... Mindenki tudja hogy mit nem kéne megenni.
Jó dolog lenne ez a lifetilt, ha nem ilyen tapló, bicskanyitogató stílusban osztaná az észt ez a Bence gyerek! Lehet őszintének lenni kevésbé tahó módon is. Komolyan, elkezdek olvasni egy bejegyzést, ami érdekel, de már a felénél abbahagyom, mert felb@ssza az agyamat ez internetes keménykedés. Amikor vmi interjú volt vele, ott bezzeg milyen kis visszafogott, csöndes nyuszi volt. No comment.
De mondom, az tök jó, hogy van egy ilyen 'mozgalom', csak a stíluson volna mit alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!