Hogy érjem el hogy november 27-ig lefogyak 5kg-ot?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 15:21
1/2 anonim válasza:
Nem kell annyit zabálni mint egy víziló!
2/2 anonim válasza:
Szia! Én október 1-jén kezdtem a fogyókúrám, de egyáltalán nem megterhelő, sőt úgy érzem hogy többet eszek mint előtte, mert most rendszeresen étkezem (napi 4-5-ször), kevés adagokat, és mindig jóllakottság érzésem van, mégis fogytam tőle. Heti 5 ször sportolok (3-szor 2 óra néptánc, 2-szer pedig otthon 1 vagy 1,5 óra torna-hasizom, step aerobic, hullahopp karika). Nekem ez bevált, és én is november közeéig(24.) le szeretnék fogyni 5 kilót, már 1,5-öt lefogytam, igaz lassan haladok de biztosan. Ajánlom neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!