SpeedyDeejay kérdése:
November utolsó hetében tervezek egy Tunéziai nyaralást. AI ellátás 4*-os szálloda stb, az egész 170E+ költőpénz. Megéri odautazni? Milyen idő van arra olyankor? Tenger fürdésre alkalmas?
Figyelt kérdés
esetleg más utazás ugyanebben az árfekvésben?2012. okt. 20. 15:42
1/9 anonim válasza:
170e Ft hány főre? Mert ha 1 főre, akkor az szerintem nagyon sok. A tenger fürdésre már nem igazán alkalmas ott. Akkor már inkább Egyiptom, ott talán még lehet fürdeni, de már ott sem az a nyári időjárás van.
2/9 A kérdező kommentje:
170ezer szerintem egyáltalán nem sok egy főre, 8nap/ hét éjszakára teljes ellátással... Egyiptom meg nagyságrendekkel drágább.
2012. okt. 20. 17:59
3/9 anonim válasza:
170E ft veszett draga egy 4csillagos tuneziai nyaralasert, 8 napra, holtidoben...
170bol Egyiptomba is el lehet menni, ott meleg lesz es lehet tengerezni, snorkelingezni.
Gondolom a N**kermann vagy T*i kinalja ilyen horror aron ezt az utazast.
4/9 A kérdező kommentje:
"besztrejzen" kinálata volt Tunézia. és minden más utazási irodánál Egyiptom sokkal drágább. A legkedvezőbb is 210-ről indul AI-ban, 8nap 7éjre,igaz az 5*-os szállodában...
2012. okt. 21. 12:23
5/9 anonim válasza:
a "nap es moka" utazasi irodat nezted mar? mi veluk mentunk es olcsobb volt Egyiptom (holott felaras idoszakban mentunk)
6/9 A kérdező kommentje:
most nézem, 122E Ft, per fő, AI-ben... igaz egy csóró 3 *-os hotel...
2012. okt. 22. 10:38
7/9 Pub válasza:
170??? ne viccelj. vegyel repcsijegyet meg booking. comot foglalj le egy szallodat sokkal olcsobb lesz. ott meg kozlekedj a helyi busszal stb. nagyon olcso lesz, voltam ott nem lett semmi bajom pedig folyamatosan helyiekkel voltam 18 eves lanykent. nem kell felni, es badarsag az utazasi irodaval menni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de Egyiptom mellett tettem le a szavazatomat...
2012. okt. 28. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!