Garantált a hízás? (lenn) (14/l)
A 800-1200 az nem koplalás.
A 3-4000 rengeteg!!
Egy naptól nem fogsz meghízni, de szerintem annyira nem éheztél ki, hogy ennyi kcalra lenne szükséged.
Sőt, az 1200 az teljesen normális.
oké köszönöm!
Igazábból azt szoktam, hogy mikor tartok zabanapot, csak sajnos egyre sűrűbben fordul elő és félek, hogy megint 65 kiló leszek..pedig nyáron olyan jól bírtam alig bűnöztem, pedig volt ám csábítás.
zabot max reggel egyél butus kislány.
az tömény szénhidrát,vagyis pont az amitől hízni lehet.
fehérjét-hús,tojás,túró-viszont ehetsz akármennyit,az nem hizlal.
a bűnbeesés meg az lenne,ha árulnád a tested öreg kéjenceknek.
nem az hogy ha éhes vagy eszel bakker,ahogy minden egyes ember teszi.
ha mozognál és nem csak a kalóriára figyelnél, akkor nem kellene ilyenen aggódni :)
pl járj el zumbára, hastáncra....pattanj cangára amikor csak tudsz...fuss napi 1/2-1 órát...stb stb
vagy kezdj el tudatosan edzeni és hozzá étkezni is...pl én a P90X-et nagyon ajánlom. ha érdekel részletezem, hogy én mit és hogy csináltam, de feleslegesen nem koptatom a billzetet :)
utolsó előtti: nem zabnap hanem ZABAnap (amikor mindent megeszek amit csak kívánok)
utolsó:sportolok heti 4-5 alkalommal egyesületben, bicajjal járok szinte mindenhova, a bűnbe esés alatt pedig a nasikat értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!