1/4 anonim válasza:
barmilyen levest amit te keszitesz és nem zacskos, nincs rajta rantas és nem kell bele liszt!!!
2/4 anonim válasza:
Mindenféle zöldséges leves (NEM zacskós, kész vagy félkész), amiben nincs liszt, keményitö, tészta, zsiradék (étolaj, olivaolaj, vaj, margarin, zsir), tejföl, tejszin, esetleg kevés sovány hús (csirkemell, csirkecomb, karajszelet, pulykamell) viszont jó bele.
HA elég füszert teszel bele, meg nem túl sok vizet (NEM leveskockát vagy vegetát), akkor laktat és nincs benne sok kalória.
3/4 anonim válasza:
Így van, bármilyen leves jó. Arra figyelj, hogy ne főzd szét a zöldséget, hagyd meg jó ropogósra. Mindig mondják, hogy "vajpuhára" főzzük a zöldséget; felejtős, mert kifő belőle az összes finom vitamin és más hasznos anyag. A káposztalevest szokták egyébként kiemelni, mert nagyon jó méregtelenítő hatása van.
4/4 anonim válasza:
az én receptem: pici vízen elkezdem párolni a kockára vágott csirkemellet, mellé póréhagymát/vöröshagymát és fokhagymát adok, aztán jöhet a felkarikázott répa. felöntöm vízzel és fűszerezem (tárkony, metélőhagyma, bors, kakukkfű, amit szeretsz), majd ha felforrt a víz, kis natúr joghurtot keverek bele. isteni finom és diétás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!