Én ezt nem értem már, azért kezdtem el enni ert anorexiás voltam 35 kilo és 170 cm de mostmár felhíztam 55 kilóra de nem érzem jól magam 35kilóval jobb egészségi állapotom volt de miért? Mi történik velem, mi ez, másnak is van ilyen?
most lelkileg is sokkal jobban kivagyok látom hogy hízok, zabálok mert éhes vagyok folyamatosan zabálom a sok cukros sz@r gyümölcsöt, zsírban tocsogó olajos magvakat, sok kenyeret rizst, krumplit, a sok húst, tojást, joghurtot és halat is, zöldséget is persze de azt eddig is
nem vagyok jól ha reggelm eszek normálisan 11 felé már szó szerint rosszul vagyok szédülök, elsötétül pár másodpercre vagy 1 percre minden, rettentően fáj a hasam ha meg eszek utána puffadok, hányingerem van nem tudok leállni ha kell ha nem eszek és még akkor is éhes vagyok
és irtelen olyan érzés kap el mintha pánikbeteg lennék hogy úristen kaja muszáj enni mert nem kapok meghalok ilyenkor kiver a víz dobog a szivem foldoklási érzés kap el, a gyomrom csak korog és korog pedig tele vagyok
mi ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!