Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet fogyni a Goji bogyótól?

Lehet fogyni a Goji bogyótól?

Figyelt kérdés
Ha mindennap fogyasztom,plusz hetente 2x 1-2 órát mozgok, akkor fog segíteni nekem a fogyásban?

2012. okt. 19. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nem azért zsírosak az emberek, mert nem esznek bogyókat. Ha esznek következésképpen nem fogynak le tőle. A rossz táplálkozáson nem változtat a bogyó.

2012. okt. 19. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem írtam, hogy normálisan kellene enni, ilyen bogyókról, szerekről még soha senki nem bizonyította hitelesen, hogy bármit is segítenének. Egyedül te segíthetsz magadon, de nincs is másra szükség.
2012. okt. 19. 14:44
 3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ismerősöm úgy fogyott le, hogy két naponta 1-2 órát edzett + nem falt be éjszakára. Először asszem olyan 40-45 perccel kezdte az edzés aztán egyre többet. Mozgást meg bármilyet csinálhatsz: Futás, bicikli/szobabicikli/aerobik stb. Enni meg ehetsz bármit, csak már este ne egyél csak gyümölcsöt vagy salátát ami nem hizlaló.
2012. nov. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!