Lehet fogyni a Goji bogyótól?
Figyelt kérdés
Ha mindennap fogyasztom,plusz hetente 2x 1-2 órát mozgok, akkor fog segíteni nekem a fogyásban?2012. okt. 19. 13:32
1/3 anonim válasza:
Nem azért zsírosak az emberek, mert nem esznek bogyókat. Ha esznek következésképpen nem fogynak le tőle. A rossz táplálkozáson nem változtat a bogyó.
2/3 anonim válasza:
Nem írtam, hogy normálisan kellene enni, ilyen bogyókról, szerekről még soha senki nem bizonyította hitelesen, hogy bármit is segítenének. Egyedül te segíthetsz magadon, de nincs is másra szükség.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ismerősöm úgy fogyott le, hogy két naponta 1-2 órát edzett + nem falt be éjszakára. Először asszem olyan 40-45 perccel kezdte az edzés aztán egyre többet. Mozgást meg bármilyet csinálhatsz: Futás, bicikli/szobabicikli/aerobik stb. Enni meg ehetsz bármit, csak már este ne egyél csak gyümölcsöt vagy salátát ami nem hizlaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!