Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb.5-10 kiló felesleg van...

Koronczi Szabolcs kérdése:

Kb.5-10 kiló felesleg van rajtam és le szeretném adni. Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés
Hetente 3x járok fociedzésre (90 perc), 1x meccs... Most kezdtem el komolyabban nőni, de sok a súly... Fociba is jó lenne ha kicsit gyorsulnék...
2012. okt. 18. 21:03
 1/1 anonim válasza:
először is hány éves vagyok fiú lány.. milyen magas vagy hány kiló.. ezekhez kell mérni de a lényeg ami mindenkinél jó az az hogy úgy kezd el akár egy napig böjtölsz (nem eszel semmit) utánna másnap 2-ig eszel de csak egészséges kajákat majd délután orvosi só hashajtó féle azzal eszel és kifogja pucolni a beledet aztán kezdj el futni és reggelire fehérjét elsőképp tojást, bundáskenyeret.. vagy amit akarsz.. délben meg ami van.. este meg ne egyél édeset sőt inkább egy joghurtot esetleg egy kis levest vagy gyümölcsöt..
2012. okt. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!