Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tanácsot kérnék?

Tanácsot kérnék?

Figyelt kérdés

célom lassan elérem a fogyásban,120 KG voltam Április 21.-én,attól a naptól elkezdtem edzeni keményen és diétázni,most jelenleg 93kg vagyok és 185 magas,további fogyáshoz,pár tanácsra lenne szükségem,reggel 30g fehérje port fogyasztanék napközben kevés szénhidrád,de leginkább főtt csirke comb bőr nélkül illetve este edzés után megint 30g fehérje por zsírszegény tejjel,napközben nasinak egy kis zsírszegény túró.

És egy héten egyszer eszek zsíros ételt is..

jó lenne ez a gondolat szerintetek? fehérjét azért szeretnék fogyasztani mert nem akarom leépíteni magam,csak a zsírt akarom égetni,és nem az izmokat,sajnos az elején szívtam rendesen,elégettem izmot is.

Edzésem heti 6 napból áll,de ha nem vagyok fáradt mind a 7 napot végig edzem,de van mikor szombat reggel futok 4,5km-rt délután súlyzós edzés,de ez sokmindentől függ,de álltalában,hétfőn futok 3km utánna 70-80 perc súlyzós edzés és utánna fehérje bevitel,majd kedden futás,szerdán újra mind kettő,mikor jön a hétvége akkor meg mindenből még többet csinálok,mert van időm több pihenni,meg persze kerékpározom napi 10km.Tömören ennyi lenn.....

2012. okt. 18. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

A súlyoddal nincs nagyon nagy baj, inkább a nyelvtan könyvet emelgesd. Arra nagyobb szükséged van, mint a fogyásra. Persze lehet kombinálni.

Hogy írják a tea szót? - 33

Milyen j a táj? - 34

Hány t az Attila? - 35

Vegyél helyesírási szótárat, az jó nehéz, alkalmas arra, hogy egyszerre hódolj mind a 2 dolognak.

2012. okt. 18. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem félted a veséd, akkor oké.
2012. okt. 18. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:

nyomorék beszolásaidra nem vagyok kíváncsi!

Talán azért nem megy jól mert nem vagyok bunkó magyar!

Inkább írjak helytelenül mint legyek egy kötekedő fasz.

2012. okt. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!