Tudnátok nekem olyan ételeket mondani amik jók fogyókúrához és nem túl drágák?
Én most sok lecsót és tojásospaprikát eszek.
Vegyél különféle zöldségeket,én legutóbb cukkinit vettem, kis olajon kevés hagymával megpároltam, ráütöttem tojást,de ezt bármilyen zöldséggel megcsinálhatod.
Amit pl ma eszek vacsira: Karfiolsaláta(1 db 180 ft a Spárban)Karfiolt megfőzöd,leszűröd, épp hogy egy pici étolajat összekeversz ecettel, őrölt borssal és mustárral, majd álocsolod a karfiolra.Ez jó hidegen is, de szuperek a különböző salik hidegen, az én kedvencem:Paprikát, paradicsomot, salátát összszeled, mehet bele pici füstölt vagy bármilyen sajt, csirkemellkockák, vagy bármi, amit szeretsz, és nyakon öntöd valami kis natur joghurtból csinált öntettel.Én vettem ilyen Kotányis cézás, ezersziget meg mindenfajta öntetport,belekeverem a natúrjoghurtba, és egy 3 kis kávéskanálnyit összekeverek a salimmal.Az önteteket ha variálod vagy a sali hozzávalóit nem unod meg olyan hamar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!