Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki kigyógyult...

Van itt olyan, aki kigyógyult az étkezési zavarból?

Figyelt kérdés
hogyan?

2012. okt. 14. 13:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Beleszerettem egy olyan férfibe, aki mellett gyönyörűnek érezhettem magam, és imádta testem porcikáját. Türelmes volt, megértő, és szeretett.

Egyedül nem ment.

2012. okt. 14. 13:31
 2/16 anonim ***** válasza:
Beleszerettem egy olyan srácba, aki az élete minden nehézségén túl tudott lépni. Segített rendet csinálni a fejemben, a gondolkodásomban, a vágyaim felé terelgetett, elhitette velem, hogy képes vagyok elérni mindent, amit akarok. És ez azóta így is van, annak ellenére, hogy már nem vagyunk együtt...
2012. okt. 14. 13:48
 3/16 anonim ***** válasza:
Beleszerettem egy fiúba.... annyira hogy egész nap nem is eszem mert rá gondolok: ))) így semmilyen zavar nincs már:D
2012. okt. 14. 13:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Most komoly, hogy mind a hármotok egy pasinak köszönheti ezt? :D
2012. okt. 14. 18:00
 5/16 anonim ***** válasza:

Beleszerettem egy fiúba... Na jó, nem. Bulímiás vagyok 1-1,5 éve. Szerintem tényleg csak akkor tudnék meggyógyulni, ha megtalálnám az igazit. Érzem, hogy semmi más nem motiválna.

17L

2012. okt. 14. 18:12
 6/16 A kérdező kommentje:

Ez a beleszerettem egy fiúba nekem is kicsit komikus volt, mikor harmadszorra olvastam. Az harmadik meg főleg.

Utolsó, nem jártál még pszichológusnál?

Amúgy szerintem ehhez nagyon nincs köze a pasikhoz, nekem volt barátom fél évig, nagyon boldog voltam, de ugyanazok a gondolataim voltak attól még. Biztos van, akin segített, de szerintem ez csak átmeneti állapot.

2012. okt. 14. 18:17
 7/16 anonim ***** válasza:
28%

És az nem motivál titeket, hogy ebbe bele halhattok, meddők lehettek, minden féle egészségügyi problémátok lehet egy örök életre, mert nem esztek normálisan?

Józan paraszti ésszel kezdjetek el gondolkodni.. Vannak alaptápanyagok (szénhidrát, fehérje, zsír), ballasztanyagok (rost ugye) és vitaminok, ásványi anyagok. ezekre szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy normálisan fenn tudja magát tartani. DE ha nem esztek normálisan, eleget, esetleg még megy a hánytatás is (ami súlyos károkat okoz), egy idő után önmagát kezdi el leépíteni a szervezet, kezdve a nem életbevágóan fontos részekkel, hogy életben maradjatok, aztán jön a vég.

Megéri? Aztán ne adj Isten kórházba kerültök, és valami nagy baj van, majd akkor fogtok elgondolkozni azon, hogy Úristen, mégis mit tettem magammal?!

Egyetek normálisan, bizonyos határokon belül, mozogjatok napi 1 órát, igyatok sok folyadékot, ha TÉNYLEG kövérek vagytok, mint én (102 kg), de ne ilyen butasággal tegyétek magatokat tönkre. Még ott az egész élet előttetek! Ne hülyüljetek bele a mai világ idióta külsőségeibe!

2012. okt. 14. 18:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem aki ezt nem élte át, ne ossza az észt. Komoly lelki problémák vannak mögötte, a halál gondolata csak a megváltást jelenti, nem a félelmet. Nekem volt egy szakaszom, amikor direkt azért nem ettem, hogy éhen haljak. Aztán 43kg-sen meggondoltam magam, küzdeni akartam. Ez volt két éve, de semmi nem változott. Most azt kívánom, bárcsak hagytam volna, hogy éhen haljak. Örülj neki, hogy elfogadtad magadat, nem sok embernek sikerül.
2012. okt. 14. 18:28
 9/16 anonim ***** válasza:
14%
Bocs, hogy segíteni akartam, többé meg se próbálom.
2012. okt. 14. 19:08
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

Amúgy, még jövök osztani az észt, 120 kilósan én nem ilyen kedves, ésszerű szöveget kaptam a nyakamba, amit te/ti tőlem, hogy változtatni kéne, pedig nekem is megvoltak és vannak a magam elég erős lelki problémái, csak én a másik oldalon vagyok, aki zabálta a töménytelen mennyiségű csokikat desszerteket, csipszeket.

Menj el orvoshoz akkor, ennél jobbat nem tudok írni, ha a valóságtól, amit írtam, nem kezd el bekattanni nálad, hogy ezen változtatni kell, mást nem tudok ajánlani. Márpedig az akarat erőt az orvos sem adhatja neked.

Ennyi, vége, gondolj amit akarsz, sértődj be, hisztizz, de semmi rosszat nem akartam, csak felnyitni a szemed...

2012. okt. 14. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!