Ha liszt helyett keményítőt használok, az segíthet a fogyásban?
Figyelt kérdés
Főzelékbe pl. habarásnál, rántásnál ha étkezési keményítőt használok, az jobb, mint a liszt?2008. máj. 20. 08:57
1/2 anonim válasza:
Ha az izomzat megőrzése lenne a cél, akkor igen, de mivel fogyni akarsz ezért nem oszt hogy liszt vagy keményítő: Kerüld a lisztet meg a keményítőt ha lehet,
szénhidrátnak: teljes kiörlésű gabonékból készült kenyér, tésztafélék,
burgonya,
barnarizs
2/2 anonim válasza:
Ne használd a keményítőt ( lisztet se) taknyosítja az étel, mellesleg hízlal. Csináld úgy, hogy a főzelék felét leturmixolod, az nagyon jól sűrít, mellesleg megmarad a kaja eredeti íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!