Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1hét alatt hogy lehet lefogyni...

1hét alatt hogy lehet lefogyni 5kg-ot?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 15:38
 1/5 anonim válasza:

Lehetetlen. Maximum csak vizet veszítenél, de azt szinte rögtön vissza is szerzed.

1 hét alatt ami tartós, 0.5 kilót lehet veszíteni, maximum 1 kg-ot!

2012. okt. 13. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Sebészi úton,leszívják a zsírpárnákat,meg lenyesík a felesleges bőrt.
2012. okt. 13. 15:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon elvagyok keseredve.24kg felesleg van rajtam.Mar fogytam 2kg-ot.Csak mikor belenézek a tükörbe nagyon rossz hogy kövér vagyok!:(
2012. okt. 13. 15:56
 4/5 anonim válasza:
én 4 kg fogytam 1 hét alatt de nagyongáz állapotba vok lelkileg meg folyton stresszelek csak azért fogytam
2012. okt. 13. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Kérlek, jegyezd meg..

Nincs gyors fogyás, az legfeljebb vízvesztés.

Fogyni csak lassan, tulajdonképpen életmódváltással lehet.

Kezdjél (többet) intenzíven mozogni, ezt rendszeresen kell tenni, mondhatnám engedmények nélkül, az étkezésre és időpontokra nagyon oda kell figyelni.

És akkor ha egy hónap alatt fogysz max. 2 kilót, az tartós lesz, hosszú távon így jutsz el a kívánt súlyodhoz.

De nem kell erőltetni mondjuk 165 centihez az 50 kilót.

Persze vannak alapból ilyen (lányok?) fiatalok, de ahonnan Te indulsz, már akkor is jól fogod magas érezni, ha lemégy 60-ra....

2012. okt. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!