Hol van Aczél?

Figyelt kérdés
Nekem hiányzik, de tényleg, szimpi volt...
2012. okt. 11. 19:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Múltkor Montez írta magáról egy kérdésben, hogy élelmiszermérnök! Tehát nem Aczél az.

Jó, nyilván elképzelhető, hogy mindketten azok, de ennek a valószínűsége igen kicsi.

Vagy Montez és Aczél egy ugyanaz a személy lenne?

2012. okt. 12. 22:02
 22/23 anonim ***** válasza:
vagy esetleg mindketten élelmiszermérnökök :)
2012. okt. 12. 22:23
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

De régi poszt.

Montez is élelmiszermérnök, milyen kicsi a világ. Sőt, még másik is.

Palacsintában xilit van, vagy semmilyen cukor? Esetleg a palacsinta mákból van?

Ismeritek kedvesek a katonatiszt történetét aki egyedül vacsorázott?

Megkérdezte tőle a helyettese, hogy miért nem a tiszti konyháról hozat ételt, miért a közkatonákét eszi?

Azért nagyon tisztelt és mély bölcsességgel bíró barátaim, mert honnan tudhatnám mit várhatok el tőletek, ha nem tudom mit esztek?

Én ezért néha eszem olyan szemeteket mint ti. Ettől természetesen még hosszú távon sem lesz bajom, hiszen ritkán teszem, valószínűleg persze a magasabb jóért erről le kell szokni. DE senki nem mondhatja, hogy én nem tudom milyen a sok szénhidrát fogyasztás utáni kómás gyengeség stb.

2012. okt. 18. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!