Harcművészek/küzdősportolók! Aczél VS. SP?
Vajon Aczél barátunk megtudná-e verni a tinilányok kedvenc homokosbálvány énekesét? XD
És ti?
MI VAN???!!!! XD
Kedves Kérdező ezt ugye Humor kategóriába szántad?
Nem kérdés, hogy kire tenném a pénzemet, Aczél kisujjal meggyilkolná, másnap benne lenne az újságban:
"SP a soproni énekes életét vesztette, mert támadója kisujjal hozzá ért."
Az az SP-nek nevezett kamaszk*rváknak daloló média által kreált levelibékaképű homokos szalaggyártmány, bárki lezúzná hamar.
Sopron környéki vagyok én is, az a gyerek SP (SP= Soproni P*cs), az Sopron szégyene!
Késes Krisz
Utolsó :D
azért előtte legkésőbb fél perccel szóljatok, kiropogtatom az egyik kezemet..
Szevasz Aczél!
Nem is kellene bemelegítened, és nem is kellene komoly dolgokat csinálnod, gyakorlatilag a kedvenc látványos technikádat is megcsinálhatod. A meccs előtt megnézel a youtube-ról pár kamu krav magás videót vagy 1-2 látványos táncos capoeira mozdulatot (pl: kézenállásból kézen pörögve lerúgod a fejét) vagy sima nyugdíjas tai-chi videót aztán ki is nyírtad a fazont.
Ha én küzdenék vele akkor úgy állnék ki ellene, hogy:
Ő rajta van mindenféle védőfelszerelés (fejvédő, szuszpenzor, fogvédő, mellkasvédő testprotektor, ), ugyanakkor nincs rajta bokszkesztyű, a csupasz ökleire ráhúzz egy-egy boxert és hordhat acélbetétes bakancsot is.
Rajtam semmilyen védőcucc sincs, mezítláb vagyok és rajtam van a legnagyobb unciás bokszkesztyű.
Ő bármit csinálhat (üthet, könyökölhet, rúghat, térdelhet, birkózhat, fojtogathat....stb.). Én kizárólag csak ököllel ütök.
Adnék neki 30 másodpercet, aztán viheti a rohammentő.
Késes Krisz
Krisz:
SP-nek minek szuszpenzor?
őőő biztosan elvernéd?:D [link]
én alaposan meggondolnám, hogy mennyire nehéz mert olyan zimos lény ez az "SP", hogy könnyen megáll a lábán és nehéz kidönteni az egyensúlyából. Igaz nem az számít mennyire izmos de egy 180kg-os embert leteríteni valldbe, hogy nehéz és azt halootam, hogy gyors is:D Olimpiai érme is van.
minden megeshet, lehet épp akkor kezdenék tüsszögni, és így +10 másodperccel elhúzódik a dolog.
Krisz átlagembernek boxert nem adnék, mert szétba.ssza vele a saját kezét, még mielőtt te támadnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!