Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fáj a fejem már a diéta...

Miért fáj a fejem már a diéta első napjától?

Figyelt kérdés

11 napja diétázom, azóta folyamatosan fáj a fejem.Nem nagyon, elviselhető, tompa fájdalom.

A szénhidrátokat nagyon minimálisra csökkentettem, nem eszek kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, cukrosat, se üdítőt.

Lehetséges, hogy a szénhidrát megvonásától?

2012. okt. 11. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mennyi idő, mire megtanulod, hogy senkit se érdekel, hogy milyen marhaságokat írsz? Akkor te ne igyál tejet, ne egyél gabonát, de minket hagyjál békén.
2012. okt. 12. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Amíg dagadt vagy, nem hagylak békén.

A kérdezőknek meg csak segítek, mivel ti ugyan ezt elég bénán teszitek, már ne is haragudj. Kicsit tanulnod kellene még, mert sz.ar úgy tanácsokat osztogatni, hogy lövésed sincs pl. a tejtermékek testünkre gyakorolt hatásáról.

2012. okt. 12. 15:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Én speciel nem vagyok dagadt :D erről ennyit... amúgy meg mi közöd hozzá kinek milyen a súlya? Nem a te életed...
2012. okt. 12. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez hülye kérdés. Egy részt, benne rejlik a válasz - nem az én életem, nincs közöm hozzá (akkor minek kérdezed?).

Más részt, de van közöm hozzá, mert én fizetem a tb.-t és veszem a drága kaját, de nem használom ki a tb.-t, mások olcsó sz.art esznek, élnek mint desznó a tápon (meg olyanok is) és én azért fizetek társadalombiztosítást, hogy a sok hülyének menjen gyógyszertámogatásra? Na robbantom ki rögtön a tüntetést hogy én kérem vissza a pénzem mert úgy sem járok orvoshoz..!

De, mivel tudjuk hogy már több mint 20 éve igencsak szocializmus van, a dagadt beteg disznókat, vagy vékony beteg gebéket, akik csak azért betegek mert kenyeret kell zabálniuk, úgy is támogatni fogják (ez egyenlő azzal, hogy "éljen az infarktus, kapsz rája gyógysz@rt!").

Tehát ne, ne legyenek gyenge kis kórház töltelékek, a nevelést pedig el kell kezdeni. Persze a gyerekeitek, unokáitok lesznek azok, akik majd komoly harcművészek lesznek, tudnak majd táplálkozni stb. addig még sok sok munka vár ránk. Ti csak tanuljatok, okosodjatok semmi egyéb dolgotok.

2012. okt. 12. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Látom Szendi Gábor nagyon megfertőzött téged, sajnállak. Nagyon szűk látókörű vagy.
2012. okt. 12. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Ti írjátok, hogy a Kérdezőnek az alacsony szénhidrát bevitel miatt fáj a feje, és én vagyok szűk látókörű? :D

Így legyen barátom, így legyen. :)

Nem hinném, hogy Szendi ideája idáig kiterjedne, generációkon ívelne át, bár ki tudja?

2012. okt. 12. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Ó nagyon jó, akkor menj kampányolni az alkeszok ellen, a drogosok ellen, a gyorsan hajtó autósok ellen, a h*lye tinik ellen, a c*gányok ellen, ők azok, akik igazán tönkre teszik az életüket és zabálják az adó forintjaidat/forintjainkat, de innen húzz el, teljesedj ki másban már!

Nem hiszem el, hogy az orvos tudomány hazudna nekünk ebben, pláne, hogy már több ezer éve iszunk, eszünk számodra tiltott dolgokat...

Inkább kampányolnál még a mesterséges adalékanyagok ellen, mint ilyen baromságok mellett, hogy jaj, megeszel egy kekszet mindennap és 100 kilós disznók lesztek, jaj, jaj... annyira fogalmad nincs az egészről, hányan fogytunk le úgy, hogy ettünk szénhidrátot, csak kevesebbet és semmi bajunk és nem is lesz, tadááá...

2012. okt. 13. 08:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak, nekem is fájt a fejem, mert elhagytam elég erősen a szénhidrátokat... tejet meg annyit iszom, hogy heti 1-2 deci... mint mindig...
2012. okt. 13. 08:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért fáj a fejed, mert az agy és a vese obligát szénhidrát felhasználó ezért nem lehet így lecsökkenteni a szénhidrátadagot. Túl drasztikus.
2012. okt. 27. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!