Miért fáj a fejem már a diéta első napjától?
11 napja diétázom, azóta folyamatosan fáj a fejem.Nem nagyon, elviselhető, tompa fájdalom.
A szénhidrátokat nagyon minimálisra csökkentettem, nem eszek kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, cukrosat, se üdítőt.
Lehetséges, hogy a szénhidrát megvonásától?
Húst eszem, zöldségeket, gyümölcsöt, sajtot, tojást túrót,felvágottakat, joghurtot, ilyesmit.
Ritkán teljes kiörléső kiflit,sok lecsót, tojásospaprikát, mindenfajta párolt zöldséges ételt.Sok levest és főzeléket.A köret mindig zöldség, fehér kenyeret semmihez nem eszek.Éhes sosem vagyok, attól nem fájhat, napi 4-5 alkalommal eszek.
Erősen szénhidrátfüggő voltam, csokoládét, kenyeret minden nap sokat ettem.
szerintem is a kevés folyadék lehet max,mert azért van itt bőven ch.
gyümölcs,meg főzelék...
Olyan, hogy szénhidrát hiány nem létezik. Az már következmény mondjuk hormonális problémák esetén..
Apropó, hormonális probléma.. Miért eszel olyan sz.arokat mint túró meg joghurt? Ezek baromira fellökök az inzulinszintedet, ami nem csak zsírt raktároz, de alacsonyra csökkenti a vércukorszintedet is. Ergó megint csak nem lesz egyenletes a vércukorszinted, majdnem ott tartasz minta nyomatnád a péksütiket..
Álljunk le a tejjel, főleg ha már egyébként képesek vagyunk kenyérmentesen táplálkozni, ez már majdnem teljes siker a fogyáshoz, egészséghez.
Igyál eleget, egyél elég zsírt-húst, de valószínűleg a tejtermékek voltak a felelősek.
Mitől barátom, most normálisan táplálkozik, nem ba.ssza szét a testét szénhidrátokkal, viszont mi az amiben ku.rva sok hormon van, és bezavar a vércukorszintünkbe? mi? Mi? MI?
MIIIII???? a tej bakker, mióta írom már ezt.. mennyi idő, mire megtanulják..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!