Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fáj a fejem már a diéta...

Miért fáj a fejem már a diéta első napjától?

Figyelt kérdés

11 napja diétázom, azóta folyamatosan fáj a fejem.Nem nagyon, elviselhető, tompa fájdalom.

A szénhidrátokat nagyon minimálisra csökkentettem, nem eszek kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, cukrosat, se üdítőt.

Lehetséges, hogy a szénhidrát megvonásától?

2012. okt. 11. 15:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hanem biztos.
2012. okt. 11. 15:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor milyen szénhidrátot eszel, ha ezeket nem?
2012. okt. 11. 15:38
 3/19 A kérdező kommentje:

Húst eszem, zöldségeket, gyümölcsöt, sajtot, tojást túrót,felvágottakat, joghurtot, ilyesmit.

Ritkán teljes kiörléső kiflit,sok lecsót, tojásospaprikát, mindenfajta párolt zöldséges ételt.Sok levest és főzeléket.A köret mindig zöldség, fehér kenyeret semmihez nem eszek.Éhes sosem vagyok, attól nem fájhat, napi 4-5 alkalommal eszek.

Erősen szénhidrátfüggő voltam, csokoládét, kenyeret minden nap sokat ettem.

2012. okt. 11. 15:43
 4/19 A kérdező kommentje:
Természetesen a levesekben található tésztát megeszem, ugyanúgy a főzelékekben is rendes rántás van, illetve tejfölös habarás, de ezekből nem engedhetek, mert a családomnak nem főzhetek ennyire diétásan....
2012. okt. 11. 15:46
 5/19 anonim ***** válasza:
Az nagyon kevés. Inkább csináld azt, hogy zöldségköret és mellé egy kevés barna rizs, vagy durum tészta. Az nem sok szénhidrát, de mégis szénhidrát, ami kell a szervezetnek.
2012. okt. 11. 16:10
 6/19 anonim ***** válasza:
lehet ez mellé keveset iszol attól is fájhat a fejed
2012. okt. 11. 19:43
 7/19 anonim ***** válasza:

szerintem is a kevés folyadék lehet max,mert azért van itt bőven ch.

gyümölcs,meg főzelék...

2012. okt. 12. 01:48
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Olyan, hogy szénhidrát hiány nem létezik. Az már következmény mondjuk hormonális problémák esetén..

Apropó, hormonális probléma.. Miért eszel olyan sz.arokat mint túró meg joghurt? Ezek baromira fellökök az inzulinszintedet, ami nem csak zsírt raktároz, de alacsonyra csökkenti a vércukorszintedet is. Ergó megint csak nem lesz egyenletes a vércukorszinted, majdnem ott tartasz minta nyomatnád a péksütiket..

Álljunk le a tejjel, főleg ha már egyébként képesek vagyunk kenyérmentesen táplálkozni, ez már majdnem teljes siker a fogyáshoz, egészséghez.

Igyál eleget, egyél elég zsírt-húst, de valószínűleg a tejtermékek voltak a felelősek.

2012. okt. 12. 10:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Persze, eddig is ette őket és nem fájt a feje, vajh mitől is fáj akkor most?! :D
2012. okt. 12. 12:57
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Mitől barátom, most normálisan táplálkozik, nem ba.ssza szét a testét szénhidrátokkal, viszont mi az amiben ku.rva sok hormon van, és bezavar a vércukorszintünkbe? mi? Mi? MI?

MIIIII???? a tej bakker, mióta írom már ezt.. mennyi idő, mire megtanulják..?

2012. okt. 12. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!