Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Izmos, lapos has. Hogy lehet?

Izmos, lapos has. Hogy lehet?

Figyelt kérdés
kicsit izmosítani szeretném a hasam...meg azt h lapos legyen...tudtok rá valami ötletet??
2009. aug. 6. 02:53
 1/5 anonim válasza:
81%
Felülések... jó sok. Minden nap.
2009. aug. 6. 03:13
 2/5 anonim ***** válasza:

diéta (!), hasprés, lábemelés v. Rubint Rékás hasgyakorlat a netről ( http://www.youtube.com/watch?v=F256MmfzkVY )

itt találsz további gyakorlatokat illusztrálva

[link]

testzsír százalékod függvénye mikor lesz majd eredménye

sok sikert!

2009. aug. 6. 09:51
 3/5 anonim válasza:

Ajánlani tudom a konditermet, én is nem rég kezdtem el, és csak jó benyomásaim vannak;) Vannak ott edzők,akiktől h ha segítséget kérsz szívesen állnak a rendelkezésedre (pl: mondod h te a hasadat szeretnéd edzeni, erre ők megmondják h mit kell csinálnod) és megmutatják hogy hogy kell használni az adott gépet.

De h ha nem a konditerem mellett döntesz, akkor nagyon sok fajta gyakorlatot találhatsz. Sőt még a futás is izmosítja a hasad, mivel amikor futsz akkor feszülnek a hasban lévő izmok is és így lemegy róla a zsír(már ha van) és egyre kockásabb lesz:P Sok sikert;)

2009. aug. 6. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:

én világ életembe kövér voltam,

20 évesen 125 kilót nyomtam, akkor jött az elhatározás.

-35 kilóval most már azon dolgozok hogy a hasam kockásítsam

16 % -os a testzsírom, a mostani 90-91 kilómmal, szóval alig 6-7 kiló zsírnak kell lemennie hogy látszódjon is...

22/F

2009. aug. 6. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is sokat segítettek ezek az ötletek XD
2009. aug. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!