Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nincs bennem annyi hogy...

Miért nincs bennem annyi hogy elkezdjek fogyókúrázni?

Figyelt kérdés
Amikor magamra nézek látom hogy hogy nézek ki és nagyon nem tetszik a látvány és észrevettem hogy a barátomnak sem tetszik igazán.De mindig csak tervezem hogy akkor holnaptól elkezdem stb.. csak sosem jön össze.Mivel tudom magam jobban rávenni?Vagy hogyan tudom elérni a célom?

2012. okt. 10. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudod magad rávenni, mert igénytelen vagy. Nem tetszik, amit látsz, de még ez sem tud motiválni abban, hogy abbahagyd a zabálást. Ne tőlünk várd a megoldást, mi nem dönthetjük el, és nem is csinálhatjuk végig helyetted a diétát.
2012. okt. 10. 11:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg azt, hogy ha cukros, zsíros, egészségtelen kaját kezdenél el enni menj oda a tükör elé. Hátha bejön...

Igazából magad kell elhatározni és próbálj meg fokozatosan átállni az egészséges ételekre.

2012. okt. 10. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Pont az a baj hogy nincsen célod. Ha az embernek van célja, akkor tűzön vízen keresztül megy hogy elérje.

Akarnod kell a fogyást/változást! Tűzd valóban célul, hogy lefogsz, legyen kellő akaraterő, kitartás, motiváció benned! Ha igazán akarsz valamit akkor nincsenek lehetetlenek!!!

Az a baj hogy nem akarod eléggé, nem teszel meg mindent azért hogy lefogyj. ...Azért, mert könnyebb beletörődni a tükörben lévő testünk látványába, mint változtatni a rossz étkezési szokásainkon és futni járni heti háromszor, négyszer, vagy konditerembe.

Amit nagyon szeretünk és elképzelni nem tudjuk nélküle az életet, arról bizony sok esetben le kell mondani. (zsíros, sós, cukros, gyors ételek, cukros üdítők, stb) Életmódot, felfogást kell váltani és hinni kell benne hogy sikerülni fog! Többször kell enni kis adagokat, sok hús, zöldség, hal, gyümölcs. Vért kell izzadni, de a végén ott a jutalom: egy magával elégedett ember a tükörben. Ha neked nem éri meg ezért "szenvedni" és rávenni magad a változtatásra, akkor SENKI nem tud meggyőzni.

2012. okt. 10. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Első körben a mennyiséget csökkentsd az étkezéseknél, és kezdj el mondjuk többet sétálni. Menj gyalog a boltba, ne szállj fel pár megállóra a buszra, sétálgass a gyerekkel óvoda után... (Példákat mondtam, mert fogalmam sincs, hogyan élsz.)

Ha már kicsit megszoktad a kevesebb evést, akkor próbálj meg bizonyos ételeket csökkenteni, és egészségesebbekre áttérni. Az én véleményem szerint amúgy mindent lehet enni, csak mértékkel kell. Ugyanakkor a fogyásod beindítása érdekében mindenképp ajánlott, hogy minimálisra csökkentsd az édességeket, hizlaló dolgokat.

2012. okt. 10. 11:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindenből, amit ennél, a zsírszegény cukormentes, fehér liszt helyett tk. lisztből készült dolgokat válaszd, ne nassolj, és ne igyál cukros üdítőket.

És legyen mértéktartás.

Nekem ez jött be.

2012. okt. 10. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a fogyás sokszor egy "bekattanással" kezdődik, amikor érzed, hogy akarod, kell, tűzön-vízen át végig fogod csinálni.

Hiába tudod, hogy nem vagy szép, hogy nem egészséges, ez kb. olyan, mint a nyamvadt cigi: ha nincs meg benned ez az erős érzés, akkor kínszenvedés lesz csinálni is, mint valami robot.

De ha gondolod, akkor nézz sikersztorikat a neten (Norbi, Réka oldalán talán vannak) azok is motiválnak tudnak.

Én pl. Zumbázom, DVD-re, nézz bele egybe, öröm csinálni, már szinte nem is a fogyás miatt csinálom, hanem, mert várom, hogy újra együtt legyek azzal a csapattal. :D

2012. okt. 10. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha volt erőd meghízni, lesz erőd lefogyni is.
2012. okt. 10. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:

kell a kattanás. amíg halogatod, addig nem akarod igazán, nincs meg a motiváció... nekem jó 1 év volt, amíg tudtam, hogy szarul nézek ki és fogyni kéne, de nem akaródzott elkezdeni, inkább sajnáltattam magam... aztán megérett az elhatározás. ez fél éve volt, azóta 12kg-val vagyok kevesebb és jóval elégedettebb.

20l

2012. okt. 10. 21:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES és KEDVES válaszokat.Sokat segítettetek.
2012. okt. 12. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!