Ki szeretne közösen fogyókúrázni? (nagyobb túlsúllyal rendelkezők)
100 ilyet hallottam már..
Hagyd a többieket, dobd ki a kenyeret, a tejet, a cukros akármiket, egyél húst zöldséggel és nem is kell gondolkoznid fogyókúrán vagy ilyen bugyutaságokon. Olvass Szendi Gábor paleolit étkezés cikkeket.
Sziasztok!:) Én is csatlakozni szeretnék a fogyókúrához. 18 éves lány vagyok, 170 cm magas és kb 82 kg, szóval úgy 15-20 kg-ot kellene leadnom.
Ti milyen módokat használtok? Írjatok
Srácok, ne bukjatok bele.. fiatalok vagytok, nem értetek hozzá..
Én ezzel foglalkozom (meg harcművészetekkel). Olvassátok el milyen táplálkozási tanácsot adnak paleplit megközelítéssel, zárjátok ki a gabonákat, ch dús ételeket, tejféléket a táplálkozásotokból, egyetek sok zöldséget, húst, gyümölcsöt, olajos magvakat és jövő ilyenkorra már csak emlék lesz, hogy valamikor fogyni akartatok. Kezeskedem erről is.
Én is bennelennék.. 20 kg-ot szeretnék leadni! :))
16/L
Mesélj, milyen emberek táplálkoznak így? :D
Kórházban az ujjtöréssel foglalkozz, táplálkozás eredetű betegségeket száműzni kell!
De amíg zabálják a finomított gabonákat, kukoricát, az iparom (élelmiszeripar) mindent megtöm cukorral, addig kissé nehéz lesz. Nem baj, már rajta vagyunk a témán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!