Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki szeretne közösen fogyókúráz...

Ki szeretne közösen fogyókúrázni? (nagyobb túlsúllyal rendelkezők)

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 22:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
hát attól függ mi számít nagyobb túlsúlynak..:) de amúgy én szeretnék:)
2012. aug. 2. 22:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán.
2012. aug. 2. 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Mennyi a nagyobb túlsúly? Én 15 kilót akarok leadni.
2012. aug. 2. 22:43
 4/11 Szoondiii ***** válasza:

100 ilyet hallottam már..

Hagyd a többieket, dobd ki a kenyeret, a tejet, a cukros akármiket, egyél húst zöldséggel és nem is kell gondolkoznid fogyókúrán vagy ilyen bugyutaságokon. Olvass Szendi Gábor paleolit étkezés cikkeket.

2012. aug. 3. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!:) Én is csatlakozni szeretnék a fogyókúrához. 18 éves lány vagyok, 170 cm magas és kb 82 kg, szóval úgy 15-20 kg-ot kellene leadnom.

Ti milyen módokat használtok? Írjatok

2012. aug. 3. 12:38
 6/11 Szoondiii ***** válasza:

Srácok, ne bukjatok bele.. fiatalok vagytok, nem értetek hozzá..

Én ezzel foglalkozom (meg harcművészetekkel). Olvassátok el milyen táplálkozási tanácsot adnak paleplit megközelítéssel, zárjátok ki a gabonákat, ch dús ételeket, tejféléket a táplálkozásotokból, egyetek sok zöldséget, húst, gyümölcsöt, olajos magvakat és jövő ilyenkorra már csak emlék lesz, hogy valamikor fogyni akartatok. Kezeskedem erről is.

2012. aug. 3. 12:42
 7/11 anonim válasza:

Én is bennelennék.. 20 kg-ot szeretnék leadni! :))

16/L

2012. aug. 3. 14:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Megint egy idióta paleolit... kórházban dolgozok, naponta kerülnek be emberek, mert így táplálkoznak...
2012. aug. 3. 14:08
 9/11 Szoondiii ***** válasza:

Mesélj, milyen emberek táplálkoznak így? :D

Kórházban az ujjtöréssel foglalkozz, táplálkozás eredetű betegségeket száműzni kell!

De amíg zabálják a finomított gabonákat, kukoricát, az iparom (élelmiszeripar) mindent megtöm cukorral, addig kissé nehéz lesz. Nem baj, már rajta vagyunk a témán.

2012. aug. 6. 09:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor egyed a húst-hússal meg nyuszitáppal, a te dolgod, de akkor ne szólj bele a mi dolgunkba se!
2012. aug. 6. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!