Miért nagyobb a hasam?
Figyelt kérdés
diétázom,tornázom,sportolok és mégis egyre nagyobb a hasam ez mitől lehet?
valamit rosszul csinálok?
2012. júl. 17. 13:07
1/9 anonim válasza:
nem lehet, hogy inkább gyümölcsöt vagy sok nyers zöldséget eszel? mert állítólag azok puffasztanak.. lehet, hogy azért, nem?
2/9 A kérdező kommentje:
nem tudom, nem hiszem mert nem eszem annyi zöldséget,gyümölcsöt csak naponta 1-2 alma vagy egy kis dinnye normálisan étkezem csak 6 után nem eszem meg odafigyelek hogy ne egyek/igyak cukrosat és nem is eszek édességet...meg kisebb adagokat eszem
2012. júl. 17. 13:14
4/9 A kérdező kommentje:
most fog elmúlni akkor lehetséges hogy ezért nagyobb??
2012. júl. 17. 13:21
5/9 anonim válasza:
Lehet, nekem mindig felpuffad a hasam menstruáció alatt.
6/9 A kérdező kommentje:
akkor jólvan megnyugodtam :)
2012. júl. 17. 13:30
7/9 A kérdező kommentje:
esetleg tudnátok ajánlani aerob edzéseket?
2012. júl. 17. 13:37
8/9 poiu válasza:
Bármi lehet, de ha zsír rakódik le a hasüregben, akkor azt gyakran az alkohol vagy a fruktóz okozza. Az alma jó, a gyümölcslé, Cola rossz.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. júl. 17. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!