Mit csináljak? A szüleim félbevágják az életmódom.
Nyáron életmódot váltottam, elkezdtem sportolni, stb.
Nem fogyóztam sohasem, csak úgy megszabadultam attól a kis fölöslegtől, ami volt rajtam, most meg viszonylag vagyok elégedve magammal.
Viszont szüleim most valamiért fellázadtak ellenem, nem engedik, hogy naponta sokszor keveset egyek (nagy adagokat raknak elém, vacsorára szendvicseket kell ennem), és vissza akarnak állítani a péksüteményekre!
Mindig vesznek valami cukros sz*rt, és addig nem hagynak békén, amíg meg nem eszek vagy 2 darabot.
Arra hivatkoznak, hogy ettől leszek egészségesebb, hogy sok-sok cukrot viszek be, meg hogy a napi sok, kis kaja káros, és 3 alkalommal kell nagy adagot enni.
eszem megáll.
ötlet?
170 cm, 53-54 kg.
Keveslem én is, de tényleg nem fogyóztam.
Nem akarok megint puha lenni :(
Tényleg egyszerű a megoldás, ha látják, hogy bármit is csinálnak nem eszed meg a péksüteményt csak a tk kenyeret meg otthagyod a szedett adag felét(ezt megelőzendő szedj magadnak mindenből), akkor előbb-utóbb leállnak ezzel a viselkedéssel. Nálam a nagyim tukmált mindent rám, majd pár hónap után, amikor huszadjára is otthagytam a kiszedett óriás adag felét akkor tudatosult benne, hogy ja ez nem fogja megenni.
Vacsorára mi az, hogy szendvicseket kell enned? Biztos van annyi pénzed, hogy egy kis zöldséget, túrót, joghurtot vegyél magadnak vagy főzz tojást a szendvics helyett és edd azt.
ha tudsz, költözz el, elég szemetek, hogy ezt csinálják, talán irigykednek?
amikor anyám nem állt le a kaja adogatással (kb nonstop művelte), inkább kidobtam, kiöntöttem a wc-n, sajnáltam a kaját, de nem akartam miatta meghízni.
mond nekik azt,hogy jó,jöhet az a nagy adag kaja,de legyen benne két baromi nagy hús,ne tészta legyen,meg hasonló ch.
aztán ha látják,hogy falod a húst,az éltető fehérjét,akkor egy szavuk sem lehet.
mondjuk ezt eddig is így kellett volna.
a köretnek meg csak a felét eszed,vagy zöldséggel küldöd le.
egyébként szerintem az zavarhatja őket elsősorban,hogy nem eszel velük közösen.
egy család legösszefogóbb tevékenysége a közös evés,ez egy pozitív rítus.
ha nem eszel a családoddal,akikkel laksz,az tiszteletlenség velük szemben elég keményen.
a vacsorára szendvics sem gáz.
kiszeded belőle a felvágottat és paprikával,paradicsommal megeszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!