Szerintetek egészséges az életmódom?
Kajálásom:
reggelire egy rozsos zsömlét szoktam ennei, rakok bele 90% feletti hústartalmú sonkaszalámit és jégsalátát.
ebédre heti 3x salátát eszek + sütök ki hozzá gyorsfagyasztott panírozott csirkemellet. (ebbe is sok a hústartalom, nem holmi olcsó hús..)
vacsira általában gyümölcsöt eszek
Napi kb 20 g csokit is megeszek:P
Heti kb 5x szobabiciklizek 35-40 percet.
Teljesen stresszmentes az életem.
Szerintetek?
Ja és kb havi 1x iszok alkoholt, 1 üveg bort kb.
És napi 2,5 liter vizet iszok meg.
Hát a csoki az már magába 150 plusz kalória :P
Amúgy pont azért kérdezem, mert elég sok kg vagyok ahhoz képest, hogy próbálok normálisan étkezni és élni..
És mi nem változatos benne?
A reggeli?:) Vacsira mindig más gyümölcsöt eszek.
16/L
160 cm és jelenleg 100 kg vagyok. Havi 1.5-2 kg-t fogyok. Bár kicsit izmos vagyok, a vádlim az tényleg színtiszta izom..
Havi 2 kg fogyás normális, KISLÁNY :)
Különben semmi egészségügyi problémám nincs.
ekkora túlsúly mellett, ilyen hatalmas kalóriadeficit mellett havi 1,5-2 kg az nagyon kevés fogyás
vizsgáltasd ki magad! van tüneted ugyanis - eszméletlen lassú fogyás és hatalmas túlsúly...nem mellesleg cirka 35-45 kg-tól kéne megszabaduljál, ehhez feltétlen orvosi felügyelet kell, pláne, ha az esetlegesen megnyúlt bőrt kell plasztikai sebésszel korrigáltatni - ha ugyanis orvosi felügyelet mellett fogysz, akkor lehet kérvényezni, hogy tb költségre megcsinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!