Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudok csinálni a hasammal...

Mit tudok csinálni a hasammal és a fenekemmel?

Figyelt kérdés
Fogytam 3 kilót, amit tartok is. Nem diétázok most semmit, de nem össze vissza eszek, mindenből egy kicsit csak.Minden hétvégén eljárok futni. Végzős vagyok, és elég sok órám/különtanárom van, szóval hétköznap nem fér bele időbe sem és anyagiakban sem valamilyen sport. (9 évig lovagoltam)Tavaly lefogytam 5 kilót. akkor egy kilóval voltam könnyebb mint most. Azóta ugrált össze vissza, de most tartom. Viszont tavaly sokkal kisebb volt pl a hasam. És nem hisze hogy az az egy kiló számítana. Még szeretnék vagy 5 kilót fogyni hogy jobban érezzem magam. Nem vagyok túlsúlyos, de csinosabbnak érezném magam úgy. 65/165 L Köszi a segítséget

2012. okt. 8. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozik velem a kislány:D

És te kedves 82%-os?:P

21/F

2012. okt. 9. 16:30
 12/13 anonim válasza:

Én már nagylány vagyok:DDD

De azért köszi:)

2012. okt. 9. 22:12
 13/13 A kérdező kommentje:
TaplalkozasHarcmuvesz : köszi végre egy normális választ. Izommal nincs gondom. Inkább a zsír az ami sok rajta :/
2012. okt. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!