Ha a hasamon van egy kis felesleg (zsír), az eltűnik, ha elkezdek felüléseket csinálni?
Már fogyókúráztam, fogytam 15 kgt és mozogtam biciklizéssel meg futással de most szeretném azt is eltűntetni a hasamról, meg a mellemrôl. Sikerül így, vagy csak olyan lesz, mintha híztam volna? Vagy ártani nem ártokvele?
10 fekvőtámasz
10 felülés
10 hasprés
10 felülés
10 fekvőtámasz.
Emellett diétát nem szeretnék megint tartani és csak otthon este 'edzeni' kicsit. Csak átlagosan szeretnék kinézni. Köszönöm a segítsèget!
Diéta nélkül biztos nem.
De amit leírtál mozgást, az finoman szólva is nevetséges.
Ha nem szeretnél diétázni, akkor fogadd el, hogy nem fognak lemenni az utolsó kilók, amiket amúgy is a legnehezebb leadni.
De döntesz.
Még valami: a 10 x akármi nem sokat jelent. Próbáld meg a sorozatokat végkimerülésig, hogy lásd a 10 mennyire van a max alatt. Ha izmosodni akarsz, a 8-10 ismétlés akkor jó, ha azt utolsót már alig bírod megcsinálni.
Ami a legfontosabb: örülj a 15 kilónak és ne engedd a zsírt visszakúszni. Megtartani az eredményt ezerszer fontosabb, mint tovább eröltetni a fogyást. Ha elakadtál, tekintsd ezt az időt "pihenőnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!