Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fáradtnak érzem az izmaimat...

Ha fáradtnak érzem az izmaimat, akkor hatásos a flabélos?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy ilyen ingyen flabéloson, 10 perc volt, ez ilyen testvibrációs gép.

Heti 4x kondizok amúgy, 1 óra kardió + fél óra súlyzózás, viszont a 10 perc flabélos után sokkal fáradtabbnak érzem az izmaimat.

Ez azt jelenti, hogy hatásos(abb)?

2012. okt. 8. 16:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Akárki akármit mond, a flabélos hatásos. :) Én is éreztem az izomfáradtságot minden egyes alkalom után. Természetesen csodát nem lehet várni tőle, de megfelelő étrenddel és mozgással...

Ha megérkezett a fizu én is veszek egy kupont: fitnesz, aerobic, infra,-és finn szauna, szolárium, flabélos és 1 alkalom személyi edző. Ez így 6000 lesz, de még a rendes árát is simán megérné (9000, mivel diák vagyok) mert am korlátlan minden.

Na és akk mondja még vki, h drága.

2012. nov. 7. 08:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e a még kérdés, de a férjem szülinapomra vett nekem egy gépet, mert kisbaba mellett nincs időm annyit járni mozogni, mint eddig. 1 hónap alatt, úgy hogy napi 2×10 percet használtam a gépet és 6 után nem ettem, hozzáteszem eddig sem nagyon, 6-6 cm ment le a combomból a derekamból 9, és fogytam 5.5 kg-t. Nem olyan izomlázat éreztem a használat után, mint egy súlyzós edzésnél, hanem mást, de mégis hatásos! Nem értem, hogy aki nem próbálta és nincs tapasztalata az miért ír negatív véleményt bármiről is. Remélem tudtam segíteni! :) Szép estét Mindenkinek! N/26
2013. jan. 8. 21:47
 23/23 anonim válasza:
Én is voltaam párszor, teljesen más izmokat mozgat meg mint bármely másik edzésforma. Nekem nagyon bejött. Még a méh izmaimat is érzem utána. Erősödött a hasfalam , ráadásul a hátamon a gerinc melletti izmokat nagyon erősíti.
2013. júl. 19. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!