Ha fáradtnak érzem az izmaimat, akkor hatásos a flabélos?
Ma voltam egy ilyen ingyen flabéloson, 10 perc volt, ez ilyen testvibrációs gép.
Heti 4x kondizok amúgy, 1 óra kardió + fél óra súlyzózás, viszont a 10 perc flabélos után sokkal fáradtabbnak érzem az izmaimat.
Ez azt jelenti, hogy hatásos(abb)?
Minek adsz ki penzt ilyenre?
Tudom, hogy úgy reklámozzák, hogy 10perc edzes feler 40 perces konditermi edzessel, de azert nem kell mindent bevenni. Ha kőkemenyen edzenel 10 percet saját súllyal vagy súlyzókkal, hidd el, akkor is fáradtnak erezned magadat.
Egyebkent kardió után nem szokás súlyzózni, mert nem tudod olyan hatekonyan es teljes erővel elvegezni a súlyzózást. Szóval vagy utána vagy más napon kellene, de te tudod.
Na, hát az első mondatod után el sem olvastam a válaszodat.. :))
INGYEN voltam, de ne zavarjon.
Na de elolvastam végül a válaszodat. Igen keményen edzek, kockás hasam van, 1 dkg súlyfelesleg nincs rajtam, csak hát kicsit sok a heti 4x 1,5 óra edzés, tanulni 1 cseppnyi időm nincs.
53 kg-t adtam le, úgyhogy nekem ne magyarázz, hogy nem edzek elég keményen...
Egy alkalom volt ingyenes, ha máskor mesz, fizetni kell. Ha jól ertettem.
Amúgy meg Okoska, szerinted, ha 10 perccel ki lehetne váltani 1-2 órás edzeseket, akkor ki az a hülye, aki erőlködne es hulla fáradtan lemenne edzeni? Gondolkozz egy kicsit. A 10 perc 10 perc marad, de úgy látszik kár magyaráznom, mert egy hisztis liba vagy.
Mondjuk mert mindenki így élből nyilatkozik???
De akkor magyarázd már meg, hogyha nem hatásos, miért olyan fáradtak az izmaim?? Miért van a vádlim külső részén izomláz? Elhiheted, az 53 kilót nem tingli-tangli konditermezéssel adtam le, hanem kőkemény edzésekkel...
És nem vagyok hisztis, de nem magyarázod :))) Az, hogy hisztisnek hívsz meg kb hülyének, az nem magyarázás.
Ésszerű magyarázatot adhatsz arra, hogy miért ugyanolyan fáradtak az izmaim. Na akkor már magyaráztál.
"De akkor magyarázd már meg, hogyha nem hatásos, miért olyan fáradtak az izmaim?"
Szóval nem vagy hajlandó semmilyen választ elfogadni.
Minek tettél fel kérdést?
Szia!
Nem, nyugodtan le lehet írni a magyarázatot rá, ezért tettem fel a kérdést :)
Nem népszerűsíteni akarom, vagy ilyesmi.
TÉNYLEG KÍVÁNCSI VAGYOK ERRE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!