Hatásos, jól bevált fogyókúra?
155 cm, 64kg-m vagyok. kb 10-15kg-ot szeretnék leadni. Segítsetek, ötleteket várok !
Előre is köszönöm.
16/L
Rendszeres testmozgás, máris másabb mint a sport. Rengeteg sportoló zsíros, ráadásul az ízületeik is tönkremennek..
Kevés szénhidrát, sok hús, zsír, zöldségek. Tej, gabona és hasonló malactápokat.. felejtsük el!
kb 500 kalóriával egyél kevesebbet, mint a normál energiafogyasztásod (1500-1700 kalóriára tippelek fogyókúraként), igy kb fél év alatt tartós fogyást tudsz elérni.
ne csinálj tiltólistát, mert aztán bezabálsz...
én úgy csináltam,hogy mindig csak olyan dolgokat ettem, amiket szeretek, ami ízlik. meg -mivel édességfüggő vagyok- hetente egyszer megengedtem azt, hogy cukrosat egyek, (egy cukros péksüti), és heti 1 kis csoki (azért csak heti egyszer, mert egyébként nehezen tudtam volna megállni, hogy többet ne egyek, ha neked ez nem gond, lehet heti több alkalom is) .
mindent ettem, amit egyébként, csak a zöldség-gyümölcs aránya lett nagyobb,, és csökkentettem a zsírtartalmat.
ha lefogysz, akkor ne ez eddigi életmódodra térj vissza, hanem mindig figyelj oda a táplálkozásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!