Hány kg feleslegem lehet?
attól függ mihez képest.
ha egy szép sportos csaj a kiindulási alap,akkor egy 10es tuti van a derekadon.
ha meg lustácska anyukának készülsz,akkor jó vagy így,valakinek csak kellesz majd.
viszont ezekhez a méretekhez viszonylag kevés a súly,ami azt mutatja,hogy a tested főleg csont és zsír,izomzat-forma-nélkül,egy lusta ember teste.
Kedves utolsó, én nem a harmadik válaszoló vagyok,de teljesen igaza van.
Nem kell fehérjeturmixot lötybölő szteroid malacnak lennie,ahhoz hogy valaki szép legyen.
Csak egy a két véglet van,a husis meg a kigyúrt? A lusta emberek magyarázkodnak azzal,hogy a férfiak azt szeretik ha van mit fogni,igen...de nem mindegy milyen formában.
Dolgozom, suliba járok és emelett tartok minusz 11 kilónál heti hat edzéssel. Kifogás van. A te kommentedre reagáltam, mert felidegesítenek az embereknek az ilyesfajta egyszerű gondolkodásmódja.
Magassag-testsuly aranyaban nulla!!
Az aranyokra lehetne ratornaszni, mivel ha a csipö-mell kb ugyanannyi, arra mondjak, hogy aränyos.
Csipöböl le, derekbol le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!