A bőrt lehet feszesíteni valamilyen tornával?
Figyelt kérdés
Két terhesség után kicsit megnyúlt a bőröm. Ha állok, akkor nem látszik, olyan, mint régen. De ha lehajolok, akkor nagyon ráncos lesz, főleg a köldököm körül, és ez nagyon zavar. Tudok tenni valamit ez ellen? Ja és a mellem alatt is megjelent egy "hurka" lehajoláskor, ami nem zsír, csak a bőröm ott is megnyúlt. Vagy ez már örökre így marad? Amúgy normál testalkat vagyok, 165 cm és 55 kg.2012. okt. 5. 08:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem hasizomgyakorlatokkal lehet feszesíteni.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Van a rossmannban a babaápolási termékek között kifejezetten kismamáknak való ápoló olaj (babydream a neve, rózsaszín flakonban van) barátnőmnek sokat segített. Minden este fürdés után bedörzsölte vele a pociját (még nedves bőrre kell felvinni) és jól bemasszírozni, a legjobb ha veszel hozzá masszázskesztyűt. Még jobb hatás érdekében pár csepp fahéjolajat is tehetsz hozzá (de ezt előtte próbáld ki, ne az egészbe tedd elsőre) vigyázni kell az adagolásával, mert erősen felpezsdíti a vérkeringést és kicsit csípked, szúrkál. :D De hatásos.
4/5 anonim válasza:
Én ezt javasolnám. Nem fáj,nem túl drága.Nekem tök feszes lett utána a hasam és nekem a karom is problémás.Nagyon szép lett hat alkalom után. [link]
5/5 anonim válasza:
Szia! A mozgást a tornát javaslom én is.Ha esetleg rá akarsz segíteni, van egy narancsbőr elleni tekercselő készlet, ami helyileg feszesíti a bőrt is. Én rendszeresen használom és nagyon meg vagyok vele elégedve.Szívesen elküldöm a leírását, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!