Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyugtassatok meg, hogy ez...

Nyugtassatok meg, hogy ez kövér és nem normál, ugye?!

Figyelt kérdés

Sok emberrel vitázom magamon. Én keményen diétázom, mert 55 kg szeretnék lenni. Én úgy gondolom, hogy egy 170 cm magas nőnek az egészséges testsúly az 55 és 60 kg között van, de inkább 55-58kg.

Én nyár elején kb. 60 kg körül voltam és kitűnően éreztem magam. Bár mondjuk még ennél a súlynál is volt felesleg deréktól lefelé, de hát ez minden nőnek a baja, ami még keményebb diétával eltűntethető.

Viszont most undorítóan meghíztam. 70-71kg lettem. Elrontottam a normális életmódot -nem is értem, hogy hogyan- és sajnos emiatt meghíztam. Most visszaálltam a diétára, illetve próbálok rá visszaállni, hogy most nem hogy csak 60, hanem hogy az alá is menjek.

Mások (családtagok és egyéb emberek) azzal jönnek, hogy jóóóóó vagyok én így, meg hogy nem kell fogynom, mert így jobban nézek ki, stb.stb.

Én meg egyszerűen elhányom magam, amikor tükörbe nézek, mert undorító hájköteg az egész testem. 62 cm széles a combom, ami már nem emberhez méltó méret! Ilyen vastag nem hiszem, hogy van bárki is, akinek ilyen lenne a lába!

Na szóval szerintem keményen elhízott vagyok. S ezen kötekednek velem. Szerintem nekem van igazam, nem?!

Ennyire elferdült volna a világ, hogy az ilyen hájas g.cik, mint én ez lenne az "átlag" és a megszokott. Hát nekem ez nem tetszik...

2012. okt. 4. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy csontozat, és testalkatfüggő.

Ha vékony csontú vagy, akkor kicsit sok, bár szerintem 60 kilósan akkor is rendben lennél, ha ez a helyzet. Aki nem annyira vékony csontozatú, erősebb felépítésű, annak rendben van a 65-68 kg.

(A 62 cm-es comb valóban soknak tűnik. Nekem 165 cm-esen, 80 kg-osan volt annyi.

Én nem vagyok egy vékony alkat, most 65 kg vagyok, ami nem kevés, de a 80-hoz képest ezt is tudom értékelni.)

2012. okt. 4. 21:21
 12/14 anonim válasza:
170 cm-hez az ideális testsúly kb 72 kg. Én 160 cm vagyok, az orvos mondta, h nekem 62 kg az ideális, természetesen te tudod, hogy hogy érzed magad a bőrödben. De 170 cm-hez szerintem az 55 kg sovány....
2012. nov. 10. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Képpel jobban megérthetnénk
2013. febr. 23. 21:53
 14/14 anonim válasza:
Én 162 centihez vagyok 98 kiló. A combjaim valószínűleg vastagabbak. Úgy hiszem, ember vagyok, szóval emberhez méltó méret lehet az is... Baromság, amit írsz. A kb 170 centihez a kb 70 kiló megfelelő. Nem kövér. Nem vékony, mint a 60 kg, de nem is kövér, teljesen alap. Kövér úgy 85 kg-tól lehetne, esetleg..
2013. jún. 26. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!