Istenem, mikor lesz már ennek vége? Nem bírom tovább inkább öngyilkos leszek de én ezt nem bírom mit tegyek?
Ma volt a szülinapom
tök jól ment minden regelire ettem 3db abonetett 1db főtt tojással és 2szelet csirkemellsonkával, 1db paprikával
tízóraira 2db almát 3db fügét
ebédre 1tányér paprikáskrumpli(nem olyan paprikáskrumpli ebben nincs kolbász meg virlis csak simán krumpli pirospaprikával és hagymával) 1db főtt tojást és 2db csemegeuborkát
uzsonnára 1db almát idáig jó is csak 6rahazaértem és anyukámék ünnepi vacsorával vártak-ezek mind a kedvenceim és nagyon éhes is voltam ettem 1tányér zellerkrémlevest 2tányér rizst édes savanyú mártással-csirkéből és sertéhshúból készült hozzá céklasaláta
majd később hozták a kedven tortám ez oroszkrém ebből 3 nagy szelettel megettem és utána még 1 tányér mogyorót is meg 4fürt szőlőt
ezeket hónapok óta kiiktattam de annyira megkívántam most meg itt sírok hogy nekem ez nem megy tuti hogy volt 6000kcal és most megint hízni fogok pedig már tök jól lefogytam
165/46kilóra de ettől megint csak hízni fogok teljesen ki vagyok nem tudom mit kezdjek magammal mit tegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!