Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázom. Fogytam 20 kilot...

Diétázom. Fogytam 20 kilot már. Most kezdtem el futni. (nem mondom gyilkos egy dolog), de azt vettem észre hogy futás után nem vagyok éhes. Ez miért van? Talán kicsit még olyan hányinger féleséget érzek.

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 07:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Edzés élettani hatása, ha nem vagy éhes utána.

Futni még szálkás testtel se nagyon futok, persze én tapasztaltam milyen a térdfájás, illetve van tudatom, ami felfogja hogy NEM akarok majd térdprotézist.. A futás mindig, mindenkinek káros csak különböző mértékben. Olyan mint a gabona evés. Valaki hamar beteg lesz, valaki soká (vagy szerencsés, és nem nagyon lesz baja). Vagy a dohányzás.

Mindennek van jó oldala, valaki szeret futni, sportolni. Élvezi.. Én meg a dohányzást élvezem, mégsem csinálom. Jóga, Taiji azok az edzések, amik erősen tartják a tested, és nem csak leépítik az ízületeidet. Erősíteni is lehet, de hosszú kilométereken át futkosni, annak nagyon nincs értelme. Legyél másban kitartó :)

2012. okt. 4. 11:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. akkor keresek más idötöltést.
2012. okt. 5. 08:20
 13/14 anonim ***** válasza:
sétálhatsz futás helyett szerintem...de orvost kérdezz meg inkább :)
2012. okt. 5. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon ajánlott Jógát, Taichit, Qigongot kipróbálni. Mondjuk a Fővárosban elég jó lehetőségek vannak, efelől kezeskedem. De ki lehet próbálni sok mindent, ezeknek elég sok előnye van..
2012. okt. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!