11 kg-t fogytam és most adom fel, mit tegyek?
Mindig is volt rajtam súlyfelesleg, 166 centimhez voltam 70 kiló (volt, mikor 75 is), sikerült 2,5 hónap alatt lefogynom 59 kilóra. Most mindenki dicsér, hogy nagyon csinos vagyok, de én még 10 kilótól meg akarok szabadulni, mert a combom baromi kövér, narancsbőrös, a hasamon is van háj. Egyszerűen még kövérebbnek érzem magam, mint 70 kilósan, de közben elkezdtem enni, lustulni, alig mozgom valamit. Szinte gyűlölöm magam, hiába fogytam ennyit.
Félek a téltől, mert nem tudok majd kint futni, edzőteremre nincs pénzem, futópadot egyelőre nem tudunk venni. Fáradt vagyok és éhes. Nem tudom mit tegyek, volt már valaki hasonló helyzetben? Nem akarom feladni, végre a jó útra léptem és közel vagyok az álmaimhoz. De nagyon el vagyok keseredve, undorodom magamtól, még mindig kövér vagyok, de közben a mellem meg akkora lett, mint egy fiúé.
18/L
nyugi! természetes, ha eleged van és gy érzed, fel akarod adni. én fél év diéta és 3hónap edzés után sokalltam be és hagytam abba kicsit, persze csak az edzést, mert az sokkal megterhelőbb mentálisan és fizikailag is. ne keseredj el, nézd meg, milyen sokat értél el így is. a diétát mindenképp folytasd, a futást meg ne add fel még, pár hétig még nem lesz olyan hideg, simán eljárhatsz a szabadba futkorászni.
gondolj bele, ha senki se adná fel, akkor nem lenne ennyi kövér és jó alakra vágyakozó ember... kevesen viszik végig a céljaikat, és még kevesebben tudják meg is tartani az álomalakot. feladni nem jó, de pihenőt tartani indokolt lehet.
20l
Ugyan már, otthon is lehet sportolni, beraksz egy jó kis Zumba DVD-t és hajrá.
A mell meg... igen, sajnos ez van... :(
Kapd össze magad, mert még rosszabbul fogod érezni magad, ha visszajön, ami lement!
Sporttal fogytam le, egész nyáron napi 1,5-2 órákat edzettem. Megizmosodott a karom, feszesebb lett a fenekem, kirajzolódik a combizmom. Eleinte jól ment, szerettem aerobicozni, futni, meg kickboxolni, aztán egyre inkább fárasztó lett és már nem élvezem, pedig csak így tudok fogyni, nekem a diéták nem válnak be, meg én szeretek rendesen enni (bár szénhidrátszegényen).
Csak most tartok ott, hogy basszus, a kínok kínját éltem át nyáron, míg más nyugodtan eszik, leül a tv elé és mégsem hízik, mert olyan alkat. És annak ellenére, hogy ennyit szenvedtem, még sincs álomalakom. Felülről már kezdek elfogyni, míg alul egy zsírdisznó vagyok.
Szerintem ne akarj még 10 kilótól megszabadulni a 49 kiló nagyon kevés ehhez a magassághoz. Az, hogy vastagok a combjaid, az csak alkat és nem soványság kérdése. Egyébként a pasik jobban is szeretik a körte alakot. Örülj, hogy nem a vállaid meg a karod hatalmas mint nekem :D Egyébként télen is lehet edzeni, vannak torna videók amik a szobában végezhetők. Sétálni a tél ellenére is tudnál, az is nagyon hatásos, ha minden nap gyalogolsz fél-1 órát. Ha éhes vagy, akkor pedig egyél. Én gyümölcsöt szoktam rágcsálni, meg aszalt áfonyát. Csak meg kell találnod azt, amit igazán szeretsz. Én régen mindig almával próbálkoztam mire rájöttem hogy nem esik jól és nem is szeretem :D Na de jön a tél és tele lesz a bolt naranccsal :D
Egyébként én a helyedben egy pszichológussal is beszélnék még a végén anorexiás leszel ha így állsz a testedhez. Bár magamból indulok ki, én alacsonyabb vagyok és 57 kilóval szép vékony voltam, én is annak láttam magam és mindenki más is.
Ugyanígy vagyok, mint te. Nekem már csak muszáj a heti 4x45 perc mozgás, egyáltalán nem élvezem. De ha nem csinálom, akkor lelkiismeret-furdalásom van, úgyhogy tényleg MUSZÁJ. :(
Viszont én meg végképp nem adhatom fel, még van rajtam +30 kg.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!