Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát ajánlanátok? Ti...

Milyen diétát ajánlanátok? Ti milyen diétát végeztetek és mennyi mozgással?

Figyelt kérdés
Leszeretnék adni 5-10 kilogrammot, de nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá, mivel ezelőtt még sohasem fogyókúráztam. 5 kg-ot minimum 2 hét alatt szeretnék lefogyni.. mert tudom hogy képes vagyok rá. Szóval a mozgással nincs is bajom, szeretek mozogni. Hanem inkább a diéta.. szeretem kényeztetni a hasamat.:-) Ti milyen diétát használtatok? És mennyire volt sikeres? Valaki tudna nekem linkelni /írni néhány hatékony diétát, ami otthon is elkészíthető, olcsón? Lehetőleg olyat írjatok amit 16 évesek is végezhetnek. Köszönöm.:-)
2012. okt. 2. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem képesség kérdése, hanem ésszel kéne belátni, hogy nem normális dolog 2 hét alatt az 5 kg, főleg kis túlsúlyból nem.

Ha nem lenne bajod a mozgással (azaz sportolnál), nem kéne lefogynod 5-10 kilót, mert eleve fel sem jött volna.

2012. okt. 2. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:
kórházba feküdtem 2 hónapig addig szteroidokat kaptam, ezért szedtem fel +kilókat...
2012. okt. 2. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
"Tudom, hogy képes vagyok rá" Ja. 1 kg zsír elégetéséhez kb. 7000 kCal energia kell. Ha 2 hét alatt akarsz 5 kg-ot lefogyni, akkor napi 2500 kCal mínuszban kell lenned, amit napi 1200 kalóriával és 6 óra futással tudnál elérni. Ez egyszerű tudomány. A Femina.hu-n tuti vannak jobb tippek, amivel 5 kilót lehet fogyni kizárólag hasról 1 hét alatt egy új hiperszuper csodadiétával, erőfeszítés nélkül, egész napos áfonyaevéssel.
2012. okt. 2. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát a gyógyszerek sosem túl szerencsések.

A sok szénhidrát, tejben lévő marha inzulin, a gabona glutén, tejfehérjék hasonlóan jól hatnak, mint a gyógyszerek ha zsírosodást nézünk. Tök mindegy mennyit eszik valaki, ha hormonálisan beteg, mondjuk gyógyszerektől vagy a leírt anyagoktól, akkor a teste zsírt fog raktározni. Max izmot bont mellette, hogy legyen kis energia.

Tehát, el kéne hagyni a glutént-tejet, minimális keményítő bevitel mellett 1-2 hétig nézd meg, mi történik a testeddel. Mennyi energiád van, fogysz-e. Közérzeted stb.

Reggeltől estig hús zöldség menjen úgy, hogy jóllakj és ne legyen hiányod. Ilyen gyümölcsök, olajos magvak, minden mehet, de hús az alap. Jó lesz ez.

2012. okt. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!