Most fogyúkúrázom, de este mindig rámjön az éhség és
akkor mindent megeszek! Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 13:27
1/6 anonim válasza:
Vannak ez ellen is különböző praktikák, pl. zöldséget rágcsálsz, vagy egy kis joghurtot eszel, vagy korpovit kekszet. Ennyi belefér, én ha ezeket eszem mert nem bírok magammal, akkor többet mozgok az nap. 20 perc ráadás a futáshoz, vagy duplán csinálom meg a torna dvd-t. Ilyenkor másnap fáradtabbak az izmaim, és megfogadom, hogy legközelebb ezeknek se csábulok el, mert alapos izomlázam van :)
Viszont azt leszögezném, hogy ez nem fogyókúra. 'Ha rámjön az éhség mindent megeszek.' Ilyen nincs. Akaraterő, kitartás, elhatározás, vagy akkor már ésszerű korlátokon belül való 'zabálás', ahogy írtam is.
2009. aug. 4. 13:32
2/6 anonim válasza:
néha én is vagyok így, főleg ha nem eszem aznap többször mert akkor estére már nagyon éhes vagyok , de ha eszel egy könnyű vacsorát pl salátát csirkével akkor nem hiszem hogy utána is éhes leszel , vagy ha igen igyál meg egy teát vagy natur joghurtot édesítővel. csak akaraterővel megy és egyél 3 óránként akkor estére nem leszel farkaséhes és nem jön rád a falhatnék.
2009. aug. 4. 13:36
3/6 anonim válasza:
inkább napközben egyél egy kicsit többet, mert így semmi értelme a fogyókúrának, ha este bepótolod a "lemaradást"
menj el este futni, és addig fuss mig már tényleg nem birod, mire hazaérsz megfürdesz és örülsz hogy beesel az ágyba, hidd el nem lessz kedved enni :D én ezt szoktam és nekem beválik sztem próbáld ki :D:D
2009. aug. 4. 13:41
5/6 anonim válasza:
Ha éhezel fogyás alatt valamit nagyon rosszul csinálsz.
2009. aug. 4. 14:01
6/6 anonim válasza:
mind1 mit csinálsz csak foglald le magad igyál sok vizet a futás télleg nem rossz ötlet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!