Ez így finom lenne, vagy felejtsem el?
Egy kornspitz kettévágva, és melegszendvicsként sütném meg ám...
Nincs itthon sajt, úgyhogy azt csinálnám, hogy túrót kennék rá, és bele a sütőbe, megpírítani. Zsírszegény a túró, nem is tudom hogy kenhető-e egyáltalán, mert most vettem először ilyet. Tehát ez lehetséges-e? Nem savanyodik meg a sütőben vagy bármi? Ha lehetséges fűszerezném is valamivel, ötleteknek örülnék! :)
A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ez adja az energiád a nap további részére.
Étkezési zavarból gyógyulok/gyógyultam, ismerem én a történet mindkét oldalát... Én se reggeliztem, ebédre két darab abonettet ettem, vacsora sem volt. Olyan voltam mint egy zombi. De hónapokig eléltem ezen, aztán jöttek a falásrohamok, aztán megint koplalás, újra falásrohamok, majd újra "diéta"... Nem esek még egyszer vissza ebbe az ördögi körbe, és azt tanácsolom, hogy te se mássz bele..
Igen, igen a tejföllel gondban vagyok. Kefiren gondolkodtam helyette, csak félek hogy savanyú lenne.
Annak örülnék ha egyiket se kéne beleraknom a kettő közül. De nélküle, hogy kenjem rá? Mert ugye zsírszegény túró, elég "száraz". Félek hogy sütés közben meg még jobban kiszáradna :S
Kenyér : sok szénhidrát (igen, nagy vércukor, inzulin emelés) glutén, lektinek (növényi mérgek).
Túró : tehén váladék, magas inzulin emelkedést okoz (zsírosítás)
a túró zsírtartalma tök mindegy.
nem savanyodik meg.. csak elég s.zar kaja sajnos.
Hús, zöldségek az emberi tápanyagforrások!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!