Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami finom, fogyi alatt?

Valami finom, fogyi alatt?

Figyelt kérdés

2hónapja fogyizok és eddig 6kg ment le aminek nagyon örülök.

Kerülöm a kenyeret, tésztákat és minden nasit. A gyümit nagyon szeretem ami tökjó reggelinek. Semmiképp nem akarok még leállni még legalább 4kgt szeretnék leadni. Most vagyok 174cm 69kg

Az ízek amik viszont rettentően hiányoznak, tudnátok nekem adni néhány olyan receptet ami belefér a 800kcalos étrendembe ebédnek és egy kis változatosságot hozna?

2012. júl. 30. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
shapeshifter.blog.hu , jobboldalt receptek.
2012. júl. 30. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
800kcalt eszel egy nap??? ez hatalmas baromság, rövidesen beáll tartalékolásra a szervezed, mert bepánikol ettől a nevetségesen kevés kalóriától...és akkor elkezdenek szépen visszacsúszni a kilók, plusz jó kis hiánybetegségek is felléphetnek. 1300 a minimum amit be kell vinned.....
2012. júl. 30. 13:55
 3/6 A kérdező kommentje:
a háziorvosom adott minta étrendeket mindegyik 800 kcalos volt..Nem éhezek, megválogatom, hogy mit eszek. Sokszor keveset
2012. júl. 31. 10:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Tegnap pl:

-reggeli 1alma+1 barack+pufi rizs

-tízórai: natúr joghurt

-ebéd: káposztaleves(elvileg negatí v legalábbis alacsony kalóriás, mégis telít, szintén a háziorvos receptje)

-vacsi(5körül) 76kcalos tonhalsaláta konzerv

Szerintem még bőven a 800 alatt is voltam, egy percig sem éheztem minden étkezés alkalmával jól laktam.

2012. júl. 31. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez baromi kevés, de te tudod:)
2012. aug. 4. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
ne lepődj meg, ha nem fogsz fogyni. ez brutálkevés kalória, a szervezeted átáll raktározásra, és kétségbeesetten ragaszkodik minden gramm zsírhoz... és borítékolok neked pár hónapon belül hajhullást, rosszulléteket, erőtlenséget, jó kis hiánybetegségeket. a háziorvosod meg visszaadhatná a diplomáját, mert még a laikus is tudja,hogy 1200kcal alá nem szabad menni... csak különös orvosi esetben, megindokoltan, felügyelettel...
2012. aug. 5. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!