Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó müzlinek számít? És...

Ez jó müzlinek számít? És mivel egyem, hogy finom is legyen?

Figyelt kérdés

SPAR teljes kiőrlésű müzli. Gabonapelyhes (94%) müzlikeverék lenmaggal és napraforgómaggal.

Összetevők: teljes kiőrlésű búzapehely, teljes kiőrlésű zabpehely, teljes kiőrlésű rozspehely, árpapehely, lenmag (3%), napraforgómag (3%)

Ma reggel ettem először. Az első néhány falat ízlett is, de a végét már alig bírtam lenyomni a torkomon. (50 grammot ír egy adagnak, így ennyit ettem 150 ml tejjel)

Mivel ehetném, hogy finomabb legyen? Vagy csak viseljem el és majd hozzászokom?

2012. ápr. 22. 11:25
1 2
 1/11 Smartguy86 ***** válasza:
0%

Szerintem jobban jársz valami natúr zabpehellyel. Az ilyen SPAR meg Tesco "műzlik" nagyon ócskák, ízre is.

Amúgy elviselhetőbbé teszi, ha darabolsz bele gyümölcsöt (pl banánt).

2012. ápr. 22. 11:34
 2/11 Smartguy86 ***** válasza:
0%

Szerintem jobban jársz valami natúr zabpehellyel. Az ilyen SPAR meg Tesco "műzlik" nagyon ócskák, ízre is.

Amúgy elviselhetőbbé teszi, ha darabolsz bele gyümölcsöt (pl banánt). Vagy turmixold össze vele, akkor akár meg is ihatod és nem olyan vészes úgy.

2012. ápr. 22. 11:34
 3/11 Smartguy86 ***** válasza:
0%
Bocs a duplázásért...
2012. ápr. 22. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Jónak hangzik, szerintem gyümölcsöket tegyél bele, aszaltat vagy frisset. Ha nem elég édes pici mézet használj.
2012. ápr. 22. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a Tescos műzlit, mert nem teszik tele ízfokozókkal. Én is tejjel eszem, és teszek bele+mazsolát is. Lehet hogy én nem vagyok finnyás, nekem a kedvencem.
2012. ápr. 22. 11:40
 6/11 Smartguy86 ***** válasza:
A méz az cukor, tehát bele kell számolni a diétába, mint magas GI indexű kaját. Én maradnék a gyümölcsöknél. Az aszalt gyümölcs is néha cukros, ami szintén nem diétás kaja.
2012. ápr. 22. 11:42
 7/11 anonim ***** válasza:

egyél zabkását, iszonyat finom!:D és sokkal egészségesebb is.

120 ft fél kg a spár gazdaságos:D

2012. ápr. 22. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Vagy szórd meg fahéjjal, kakaóporral (natúr, cukrozatlan), kókuszreszelékkel, mikrózd meg, hogy besűrűsödjön.

Először nekem is olyan fűrészpor íze volt, akkor aszalt áfonyát, aszalt meggyet tettem hozzá, az sokat segített. Később már magában sem volt semmi bajom az ízével. Hozzá lehet szokni szerintem.

2012. ápr. 22. 12:32
 9/11 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)

A friss gyümölcsöt tegyem bele a tejbe a müzli mellé?

Utolsónak! Jól sejtem, hogy nem a müzlire, hanem a zabkására gondoltál?

2012. ápr. 22. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem a LIDL-ös műzli vált be legjobban. nem drága, és nagyon finom. tele van gyümölccsel... ahhoz nem kell semmi, csak tej :)
2012. ápr. 22. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!