Ez jó müzlinek számít? És mivel egyem, hogy finom is legyen?
SPAR teljes kiőrlésű müzli. Gabonapelyhes (94%) müzlikeverék lenmaggal és napraforgómaggal.
Összetevők: teljes kiőrlésű búzapehely, teljes kiőrlésű zabpehely, teljes kiőrlésű rozspehely, árpapehely, lenmag (3%), napraforgómag (3%)
Ma reggel ettem először. Az első néhány falat ízlett is, de a végét már alig bírtam lenyomni a torkomon. (50 grammot ír egy adagnak, így ennyit ettem 150 ml tejjel)
Mivel ehetném, hogy finomabb legyen? Vagy csak viseljem el és majd hozzászokom?
Szerintem jobban jársz valami natúr zabpehellyel. Az ilyen SPAR meg Tesco "műzlik" nagyon ócskák, ízre is.
Amúgy elviselhetőbbé teszi, ha darabolsz bele gyümölcsöt (pl banánt).
Szerintem jobban jársz valami natúr zabpehellyel. Az ilyen SPAR meg Tesco "műzlik" nagyon ócskák, ízre is.
Amúgy elviselhetőbbé teszi, ha darabolsz bele gyümölcsöt (pl banánt). Vagy turmixold össze vele, akkor akár meg is ihatod és nem olyan vészes úgy.
egyél zabkását, iszonyat finom!:D és sokkal egészségesebb is.
120 ft fél kg a spár gazdaságos:D
Vagy szórd meg fahéjjal, kakaóporral (natúr, cukrozatlan), kókuszreszelékkel, mikrózd meg, hogy besűrűsödjön.
Először nekem is olyan fűrészpor íze volt, akkor aszalt áfonyát, aszalt meggyet tettem hozzá, az sokat segített. Később már magában sem volt semmi bajom az ízével. Hozzá lehet szokni szerintem.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
A friss gyümölcsöt tegyem bele a tejbe a müzli mellé?
Utolsónak! Jól sejtem, hogy nem a müzlire, hanem a zabkására gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!